Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehet törni az incelségből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet törni az incelségből?

Figyelt kérdés

Nem érintettként kérdezem. Vannak sikersztorik?

Most elsősorban azokra kihegyezve, aki incelként definiálja magát, aki agglegény, szingli stb, azokat nem.

2024. ápr. 8. 16:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
68%

"Természetesen van lehetőség kitörni az incelségből. A három legfontosabb dolog ehhez:

1. Önkritika gyakorlása.

2. Önfejlesztés, lehetőleg pszichológus segítségével.

3. Incel eszmék elvetése."

Természetesen ezek közül egyikre sem volt szükség hogy végül nőm legyen és kitörjek az incelségből

Egyedül az igények visszafogása ami fontos plusz szerencse kell hozzá, de abból viszont sok.

A pszihológusokról is megvan a tapasztalatból fakadó véleményem, hiszen egyértelműen pénzkidobás incelség esetén. Lehet a pszihodoki rohadt ismert és drága is, szexuálpszihológia iránnyal akkor sem fog segíteni semmit, egészen egyszerűen azért mert nem is tud, nincs módja rá

Persze egész jól el lehet velük dumálni, csak éppen haszna nem lesz

Az incel eszmék meg jórészt a valóságot fedik le, szóval kár elvetni azokat.

Az önfejlesztéses duma meg humbug semmi más

2024. ápr. 9. 09:40
 22/36 A kérdező kommentje:
16/21: köszi, erre voltam kíváncsi
2024. ápr. 9. 13:51
 23/36 anonim ***** válasza:

"Természetesen ezek közül egyikre sem volt szükség hogy végül nőm legyen és kitörjek az incelségből"

Kár, hogy semmilyen jellemfejlődésen nem estél át ezek szerint.

"Egyedül az igények visszafogása ami fontos plusz szerencse kell hozzá, de abból viszont sok."

Azért én megjelölném nagyon fontosnak az önkritikát, önfejlesztést (ezek nálad ezek szerint elmaradtak), legfőképp az incel eszméktől való elhatárolódást.

"A pszihológusokról is megvan a tapasztalatból fakadó véleményem, hiszen egyértelműen pénzkidobás incelség esetén."

Pont hogy baromira szükséges, pláne incelség esetén. Arról nem is beszélve, hogy ha eddig rossz volt, eltorzult a világkép az incel eszmék miatt, nyilván nem fog magától megoldódni, tehát kell a szakember segítsége, hogy az incel kijusson végre ebből a szakadékból.

"Az incel eszmék meg jórészt a valóságot fedik le, szóval kár elvetni azokat."

Biztos vagyok benne, hogy nincs nőd. Ugyanis kizárt, hogy egy nő bottal megpiszkáljon valakit, aki incel eszméket vall.

"Az önfejlesztéses duma meg humbug semmi más"

Egy incelnek, aki nyilván semmit sem tesz magáért, nem meglepő módon humbug. Pedig ez az egyetlen megoldás.

2024. ápr. 9. 16:59
 24/36 anonim ***** válasza:
45%

Engem nem érdekel mit hiszel 23#-ka

A való életben szerencsére bőven nem csak femináci nők vannak, ergo lehetséges normálisan ismerkedni incel eszmék mellett is nőkkel.

Ugysem kötöm az orrára az egész dolgot, hiszen semmi köze hozzá

Nem is érdekli persze

Te meg annyi pszihológushoz jársz amennyihez csak akarsz, te dolgod és te pénzed.

De mások pénzével gusztustalan dolog játszani, ezt tudhatnád

2024. ápr. 9. 17:32
 25/36 anonim ***** válasza:
21%

"30 éves koromig voltam incel, és aztán összejöttem egy idősebb de csinos nővel. Igen van gyereke meg egy rakás baja, de csinos vékony és szerethető"

Mar eleve ott van egy kis paradoxon, hogy te voltal 30, akkor a no 30 feletti, mostanra minimum 40. Ja, es gyereke is van?

Alpha fuxx..... Gondolom be tudod fejezni a mondatot :)

39F incel

2024. ápr. 9. 17:56
 26/36 anonim ***** válasza:
36%

"Mar eleve ott van egy kis paradoxon, hogy te voltal 30, akkor a no 30 feletti, mostanra minimum 40. Ja, es gyereke is van?"

Persze, de ez neked miért fáj?

Már ott eleve baj van nálad hogy a saját korosztályodat lenézed

Milyen alapon? Miért?

Nem csoda hogy egyedül maradtál ezzel az érthetetlen hozzáállással

A gyereket meg ha nem zavarja az embert, akkor be lehet vállalni

Okés ha neked nem menne, mert más gyereke, de miért baj neked ha más megteszi mert kijön a gyerekkel és nem akar sajátot?

Nem a te dolgod

2024. ápr. 9. 18:09
 27/36 anonim ***** válasza:
82%
Van valami sajátos bája annak, amikor az incelek egymásnak szólnak be... :D
2024. ápr. 9. 20:43
 28/36 anonim ***** válasza:
29%

27#

Csak ugye kár hogy ilyen nem történt. Sajátos bájod itt neked lehet csak de nem vagyunk rá kíváncsiak

2024. ápr. 9. 22:39
 29/36 anonim ***** válasza:
21%

Draga #26-os....

Nekem nem faj, de nem fogok konnyeimet nyeldekelve tapsolni a "sikersztoridhoz", mint Kim Dzsong elvtarsnak, meg sztem en bloc az incel/blackpill kozosseg sem.

"A gyereket meg ha nem zavarja az embert, akkor be lehet vállalni"

Mondjuk ezzel kiirtad magad a manoszferabol, mert korrumpalod a parkapcsolati piaci viszonyokat, megerosited a noket abban, hogy nem baj, ha huszonevesen Chad-eznek, 30 felett ugyis majd akad valami barom luzer, aki tutujgatja az ebbol szarmazo vegtermeket.....

39F incel

2024. ápr. 10. 04:37
 30/36 anonim ***** válasza:
50%

29#

Dehogy kell tapsolni a "sikersztorim"-hoz, kb. annyi értelme lenne mint nekem tapsolni a tiedhez, tudom

A baj csak annyi hogy megint kikerülted a válaszadást, félsz válaszolni a kérdésre:

Te milyen alapon nézed le a saját korosztályodat?

"Mondjuk ezzel kiirtad magad a manoszferabol"

Hál Istennek, hiszen ez volt a cél, ez a legtöbb incel célja is

Na nem a tied persze

A kikerült kérdésre viszont válaszolhatnál azért

2024. ápr. 10. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!