Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet törni az incelségből?
Nem érintettként kérdezem. Vannak sikersztorik?
Most elsősorban azokra kihegyezve, aki incelként definiálja magát, aki agglegény, szingli stb, azokat nem.
Jó hát ez a videó nem érdekel mondjuk.
Lehet hogy a kitörni kicsit fellengzős szó volt. Úgy gondoltam hogy összeszedni egy barátnőt. Őszintén szólva nálam a prostizás fel sem merült, ettől a variációtól most tekintsünk el.
Igazából kevésbé az elmélet érdekel, inkább a "gyakorlat". Volt-e már olyan incel, akinek lett barátnője?
"Vannak sikersztorik?"
Vannak. Vagy bemelegszenek, vagy nagynehezen osszejon valami ronda, idos, gyerekes no, vagy geomaxxing.
Altalaban ez a harom szokott lenni.
39F incel
13: Nem neked írtam, hanem a 10 -esnek.
A lényeg, hogy meg kell tanulnod elfogadni a helyzetet és jól érezned magad így is, mivel kiút a következő 30 évben nem lesz. Ettől még lehet szexelni(Thai nőkkel), játszani jó játékokkal a gépen stb.
"Vannak. Vagy bemelegszenek, vagy nagynehezen osszejon valami ronda, idos, gyerekes no, vagy geomaxxing."
Sok a butaság abban amit írsz
Senki nem tud "bemelegedni" mert a szexuális irányultság nem választható, sosem volt egy opcionális dolog.
A geomaxxing jól hangzik persze, de nem kell messzire menni hogy lássuk mennyit ér: Mit értél el te kedves 39f incel a geomaxxinggal?
Láthatóan semmit, máskülönben nem hivatkozhatnál magadra incelként.
A ronda nős témába van valami
De te nagyon el vagy szállva amikor az idősebb nőket fikázod mintha azzal nem lehetne boldog egy férfi. Alkalmasint még gyereke is lehet. Te meg jössz itt folyton azzal hogy a nők 30 felett a kutyának sem kellenek. Ha így lenne nem lenne incel probléma sem. Dehát azok is nagyon kelendőek a valóságban.
Végezetül pedig: Igen vannak sikersztorik, nekem is van egy.
30 éves koromig voltam incel, és aztán összejöttem egy idősebb de csinos nővel. Igen van gyereke meg egy rakás baja, de csinos vékony és szerethető. Innentől pedig lényegtelen hogy mivel jössz, nekem megfelel, a célnak megteszi, és nem vagyok többet incel.
De ehhez amúgy óriási mázli kell, ami nem mindenkinek adatik meg
“Senki nem tud "bemelegedni" mert a szexuális irányultság nem választható, sosem volt egy opcionális dolog.”:
Akkor miért nő ennyire a melegek száma a Z generációban?
Ráadásul az egyik incel youtuber csinált olyat is, hogy meleg férfiakra írt rá női profillal és a férfiaknak kellett.
A férfi homoszexualitás kialakulásán egyik oka a hosszan tartó szexuális kielégületlenség szerintem. A nők többségénél meg valóban opcionális.
A gender tudománnyal meg a pszichológiával pedig az a gond, hogy ideológia által vezérelt. Akkor lenne valódi tudomány, ha ez jönne ki belőle.
"A férfi homoszexualitás kialakulásán egyik oka a hosszan tartó szexuális kielégületlenség szerintem"
Ez akkora butaság
Akikkel beszéltem erről mind azt mondták hogy tinédzserkorban jöttek rá, a serdülésnél.
Kit érdekelnek youtuberek dumái?
Ha valami szexuálisan visszataszít, akkor inkább nem kell szex de akkor sem csinálom
Az önkielégítés ezerszer vonzóbb opció minthogy olyan emberrel szexeljek akivel neméből vagy másból kifolyólag nem akarok szexelni. Ha te másképpen érzed akkor nem vagy heteroszexuális, sosem voltál az
Természetesen van lehetőség kitörni az incelségből. A három legfontosabb dolog ehhez:
1. Önkritika gyakorlása.
2. Önfejlesztés, lehetőleg pszichológus segítségével.
3. Incel eszmék elvetése.
Ez az egyetlen sikeres út és volt is rá példa. Csak a legtöbb incel erre nem hajlandó, tehát ha valaki mégis kitör közülük a pöcéből, azt rögtön elkönyvelik "fakecelnek" és ahelyett, hogy követnék a példáját, elhatárolódnak tőle. A legtöbb incel önsorsrontó és lusta ahhoz, hogy tegyen önmagáért. Többek között ezért is nem lesz soha incel forradalom (függetlenül attól, hogy esetükben baromság a forradalmasdi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!