Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30askènt hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Neten kívül lovesem sincs hol lehetne?2024. ápr. 8. 15:31
1/3 anonim válasza:
Az otthonodon kívül hol fordulsz meg?
2/3 anonim válasza:
Kb. bárhol, csak van, ahol kevesebb sikerrel. Én pl. úgy is mentem már randizni 32 évesen, hogy utcán szólítottak le (nem lett belőle semmi, személyiségre nem passzoltunk végül), de sokan pl. ott nem hajlandók.
Amúgy ahol sztem a legtöbb esély van tartalmas, komoly kapcsolatra, azok mindenféle közösségek... akár vallási, akár sportegylet, akár túraegylet, akár társasjátékkör, akár táncház, egyéb hobbikörök. Szórakozóhelyek azok inkább laza kapcsolathoz, egyéjszakázáshoz, vagy akkor, ha nagyon bulizós vagy, "őrült" és olyat is keresel.
3/3 anonim válasza:
2-es te nőként szerintem más nézőpontból látod a dolgokat, ha nyitott vagy és akarsz bárhol tudsz, te úgymond a fogadó fél vagy, csak szelektálnod kell, ez a két dolog egy férfinak kevés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!