Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A molett alkatomnak köze lehet hozzá, hogy eddig csak egyéjszakás kalandjaim voltak férfiakkal, komoly pedig nem?

Figyelt kérdés

Eddig abszolút nem görcsöltem ezen, de nemrég valami megváltozott bennem, hiszen 28 éves nő vagyok, lassan én is szeretnék családot alapítani. De valahogy elkerül engem a szerencse, pedig szerintem nyitott vagyok rá, próbálok ismerkedni élőben és az interneten is. Akikkel eddig megismerkedtem a neten illetve a barátaim által, ők a szex után eltűntek (már ha addig eljutottunk). A szex előtti ismerkedési időszak változó, hol több, hol kevesebb - szerintem nem ezen múlt a további alakulás. Az jutott eszembe, hogy talán az alakom miatt?

Molett alkatom van, plus size, nőiesen telt ami azt jelenti, hogy igen van egy kis hasam de nagyon nahy melleim vannak és nagy fenekem. Sok dicséretet kapok férfiaktól, látom hogy megnéznek az utcán is. Igyekszem az alkatomnak megfelelően öltözködni de nőiesen, szoknya, kivágott felsők, ékszerek. Ápolt vagyok, gyantáztatok, parfümöt használok, szép a hajam és a sminkem, körmöm. Mégsem kellek hosszútávú komoly kapcsolatra. Soha nem is volt kapcsolatom, még csak pár hónapos sem.

Bár a külsőmön nem szeretnék változtatni, mégis egyre jobban irritálnak a vékonyabb nő ismerőseim, kolléganőim. Az egyik munkatársnőm is karcsúbb és szinte csak komoly kapcsolatai voltak. Még a korombeli férfi ismerőseim és inkább nála kezdeményeztek, hiába idősebb néhányuknál.

Szóval ez lehet az oka mindennek, hogy molett vagyok? Akik meg vékonyabbak ennyivel könnyebb nekik?

2024. ápr. 5. 15:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20%

Én azért megnéznélek élőben vagy legalább képen. Nem töltesz fel egy képet, arc nélkül? Hogy legalább lássuk, mit is takar az a nőiesen telt alkat.

Ha olyan jó, nem hinném, hogy senkinek nem kellene.

2024. ápr. 8. 14:29
 22/27 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy molett?
2024. ápr. 22. 12:02
 23/27 A kérdező kommentje:
166 cm, 95 kg körül mozog a súlyom általában.
2024. ápr. 22. 16:56
 24/27 anonim ***** válasza:
30%
az tud igazán vonzó is lenni :)
2024. ápr. 23. 18:38
 25/27 anonim ***** válasza:
30%

én pl nagyon örülnék hasonló barátnőnek viszont sajna fordítva ez már nem igaz szóval fölösleges rád írnom.

28F

2024. ápr. 23. 18:40
 26/27 anonim ***** válasza:
81%
Az szép... 4 centivel vagyok magasabb, mellé majdnem 40 kilóval kevesebb, de én még arra sem kellek, csak a "legaljának".
2024. ápr. 23. 18:50
 27/27 anonim ***** válasza:
26 kìvàncsisàg mit értesz legalja alatt?
2024. ápr. 23. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!