Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38-40 éves férfinek lehet még családja?
Tapasztalatlan vagyok a nőkkel. Mindenki azt mondja a személyes ismerőseim közül hogy elment már a hajóm. Szerintem az egészséges korkülönbség férfi és nő között 10-15 év. Meg a nőknél akkor termékenyek amíg fiatalabbak. 25-30 éves partnert szeretnék találni. Aki gyereket is szülne nekem.
38/F
Persze, hogy lehet családja, de 25-30 éves partner azért általában túl fiatal. Az egészséges korkülönbség max. 8(-10) éven belül van a férfi javára. Nyilván ez nem kizárólagos szabály, működhet azon kívül is, de akkor már egyre inkább kiütköznek a hátrányok, főleg később. Viszont nyugodtan kereshetsz a 30-asok közül, ők még simán akarhatnak gyermeket szülni.
F
Nem azt írtam hogy semmi nem volt. Párkapcsolati tapasztalom nincsen.
Fiatalon változó volt a sikerem. Ahogy a testalkatom változott. Mikor normalban voltam akkor érdekeltem a nőket. Mikor megint feljött a túlsúly akkor meg mindig csak havernak akartak. Akinek lehet az életükről panaszkodni.
Nem lehet, vén vagy már.
10 évvel ezelőtt kellett volna nőt keresned ehhez.
15
Nem vagyok 38 éves és nem kell igazából 25 éves nő. A kerdesemnek ez a része csúsztatás. Csak a gyakori kereszténycelt akartam idegesíteni vele.
De a gondom valós! 34 éves vagyok és 28-35 közötti csinos - kedves - értelmes barátnőt keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!