Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38-40 éves férfinek lehet még családja?
Tapasztalatlan vagyok a nőkkel. Mindenki azt mondja a személyes ismerőseim közül hogy elment már a hajóm. Szerintem az egészséges korkülönbség férfi és nő között 10-15 év. Meg a nőknél akkor termékenyek amíg fiatalabbak. 25-30 éves partnert szeretnék találni. Aki gyereket is szülne nekem.
38/F
Szerintem meg 10-15 év nem normális különbség. Max 5. Tenyészkancát meg nem fogsz találni csak úgy, azt keresd a nagyon legalja rétegben.
Meg őszintén, én nem akarnék tapasztalatlan férfival kezdeni. Elég volt egyszer, az egy szenvedés volt, mert még fogalma sem volt, milyen egy egészséges kapcsolat, hogyan kell viselkedni a másikkal. Egyébként bármikor találhatsz egy neked való lányt.
Az átlag korkülönbség házastáasak közt 2 év. Nyilván van akinek 0, van akinek 20, de ebből is láthatod melyik a ritkább.
És igen, alapvetően nem egézséges, mert korral státusz is jár, idősebbnek egyszerűbb manipulálni a fiatalabbat, és aki jóval fiatalabbat keres nagy eséllyel ezt az erődinamikát akarja kihasználni. Persze vannak kivételek.
Mindenesetre nem nagyon ismerek egy olyan 25 évest sem aki egy 40 éves pacáknak akarna gyereket szülni.
10-15 év?
Hát igen, szeretnék én is egy fiatalabb pasit mint én.
Szerintem ez hülyeség! Nem gyerekek kellenek nekik , hanem jóképű sportos gazdag férfiak a saját korosztályunkból.
Nem feltétlen.
Inkább azt nézem hogy ne legyen kisebbségi komplexusos incel.
#1 vagyok
Tipik incel kérdés. Normális férfi kell nekünk, akire lehet számítani, normális értékrendje van, tud spórolni, van hobbija és elfoglalja magát egyedül is. Fordítva ugyanez szerintem, ti meg ingyen pennára vágytok incelként. Hát, arra várhattok.
Mi ez hogy ingyen ? Jah be árazzátok magadtokat mint a zöld lámpás hölgyek ?
Én még sose halottam férfitól hogy a nő fizesse meg ha faxt akar. 🧐🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!