Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 40 éves férfinek 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 éves férfinek 25 éves kora óta nincs komoly kapcsolata, miért?

Figyelt kérdés
Ránézésre normális, beszélgetés közben is, csajozgat de semmi komoly. Sikeres és helyes is. Mi lehet a háttérben?
2022. márc. 22. 11:24
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
69%

Eltört lélekben, munkamániás, esetleg meleg.

Persze lehet az is, hogy egy igazi, megállapodásra képtelen Casanova.

2022. márc. 22. 11:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar. Vagy van valami olyan defekt, amit nem mondasz meg ránézésre.
2022. márc. 22. 11:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy rossz, hogy egyedül van. Kettes, konkrétabban?
2022. márc. 22. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok oka lehet ennek.

Talán nem jó közegben ismerkedik, mondjuk túl fiatalokkal. Vagy túl nyomulós, ezzel elijeszti a lányokat, vagy nem tud írásban kommunikálni, élőben pedig nem mer kezdeményezni stb stb

2022. márc. 22. 11:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ilyen ismerősöm. Van egy plátói szerelme, utána epekedik. A másik pedig az, hogy nem akar hitelt felvenni, lakásra gyűjt, de sosem éri utol az árakat (addig a szülőknél lakik). Egyébként diplomás, udvarias, jó munkája van, csak kissé merev gondolkodású bizonyos dolgokban. :)
2022. márc. 22. 11:44
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Jó dolog hetente más nőt dugni.
2022. márc. 22. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

En is lassan 5 eve egyedul vagyok (najo kozben voltak par honapos kapcsolatok), de elotte 12 evig kapcsolatban voltam.

Azt tudom elmondani h nekem miert alakult igy. Egyszeruen azert mert tudom milyen a jo kapcsolat, es nem akarok szar kapcsolatban lenni. Ugyhogy ha erzem h nem az igazi, akkor veget vetek neki.

2022. márc. 22. 11:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kötődési problémák, nem akar elköteleződni. A rossz tapasztalat, a lelki "eltörés" az lehet indok néhány évig, de 15 éven át nem.

Most meg már lehet, hogy agglegényes rigolyái is vannak.

2022. márc. 22. 11:50
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Attól, hogy komoly kapcsolatra nem állt még meg azóta, attól dughat mindig mással. Ezt meg nem kötik más orrára. Van ilyen.
2022. márc. 22. 11:57
 10/14 anonim ***** válasza:
12%
Személyiségzavar?
2022. márc. 22. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!