Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen esetben mennyire érthető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mennyire érthető a "kárörvendezés"?

Figyelt kérdés

Én egy elégé csúnya férfi vagyok sajnos az élet a genetika elbánt velem, így 38 évesen nem volt még barátnőm, igen szűz vagyok még, rengeteget próbálkoztam, fejlesztettem magam, de egyszerűen nem jön össze nő.

Van van egy közeli nagyon csinos vonzó nők ismerősöm, akit nagyon sok férfi akar, (nyilván engem is visszautaset) a legjobb férfiak között válogathat, mégis folyamatosan megcsalják elhagyják a jó pasik ès ezért mindig sír... Lehet csúnya dolog, de èn ilyennek örülök, hogy ő is szenved a párkapcsolatok terén, ugyanis az élet így lesz igazságos úgy gondolom, ha velem elbánt a genetika úgy igazságos hogy attól hogy neki jó genetikája van attól még ő is szenvedjen..

2024. ápr. 4. 16:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem igazságos és ezen kár lovagolni. Abból gazdálkodj, ami neked jutott. Attól nem leszel sem értékesebb, sem nemesebb, hogy más kudarcain nevetgélsz. Pillanatnyi örömforrás, feltesz a dopamin hullámvasútra. Aztán mikor leszállsz róla, megint a nullán vagy magadba roskadva, átkozod a világot.
2024. ápr. 4. 17:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. De azt csinálsz amit akarsz. Legalább kiderült, hogy többek között miért nincs barátnőd. :)
2024. ápr. 4. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Ronda vagy és rosszindulatú gonosz.., pont ezért kapod ezt az élettől. Miért nem vagy kedves? És akkor 50 évesen kapsz az élettől mondjuk egy duci , 2 gyereket egyedül nevelő not! Miért nem lenne az jó neked? 🤨
2024. ápr. 4. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kérdező sok rossz érhet bármennyiünket, betegség, különböző sorscsapások, szerelem nem megfelelő emberrel aki szemét módon kihasznál. Nem véd meg sem szépség, sem pénz, sem semmi az ilyen tapasztalatoktól. A különbség csak annyi közted és egy normális ember között hogy ők felállnak, újrakezdik bárhonnan, bármikor. Neked viszont azt tanácsolom hogy minden alkalommal élvezd ki ezeket a különleges pillanatokat amikor megadatik a kárörvendezés lehetősége mert neked ennél jobb úgysem lesz soha.
2024. ápr. 4. 18:12
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Az igazságos az lenne ha mindeközben neked lenne nőd kérdező, miközben az említett csaj a saját hibájából szenvedne tovább. Hisz míg te a boldogságot érdemled, addig az említett csaj a szenvedést, ez pont így igazságos
2024. ápr. 4. 18:45
 16/18 anonim ***** válasza:
14%
A kellemetlen dolgok a legigazságosabbak persze azok se patika mérleg szinten. Pl a halál mindenkiért eljön kiért korábban kiért később hol fájdalmasan hol tűrhetően de nem lehet lefizetni se pénzzel se pucsítással. Vagy az öregedés na azzal is beérhetnéd kérdező. Egyszer kiszárad a szupi nő meg impotens lesz a csodapasi is, persze mondogatják hogy legalább van mire emlékezni de az csak süketelés. Ha bezár a vidámpark kit visel meg jobban: akit sose engedtek fel a hullámvasútra vagy aki rendszeresen ott szórakozott? Nyilván utóbbit hiába az emlékek
2024. ápr. 4. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Hálás lehet mindenki, aki nem jött veled össze. Legalább nem nyomorítod meg te is más életét. Ha erről az oldalról nézzük, akkor ez egy pozitív dolog. Szóval jobb, ha így marad, bár még jobb lenne, ha te változnál meg, de az csoda lenne.
2024. ápr. 5. 07:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Semennyire. Aki jó ember, olyan kárán nem örvend, aki neki nem tett semmi rosszat készakarva. Valószínűleg a belsőd is ugyanolyan csúf.
2024. ápr. 8. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!