Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mennyire érthető a "kárörvendezés"?
Én egy elégé csúnya férfi vagyok sajnos az élet a genetika elbánt velem, így 38 évesen nem volt még barátnőm, igen szűz vagyok még, rengeteget próbálkoztam, fejlesztettem magam, de egyszerűen nem jön össze nő.
Van van egy közeli nagyon csinos vonzó nők ismerősöm, akit nagyon sok férfi akar, (nyilván engem is visszautaset) a legjobb férfiak között válogathat, mégis folyamatosan megcsalják elhagyják a jó pasik ès ezért mindig sír... Lehet csúnya dolog, de èn ilyennek örülök, hogy ő is szenved a párkapcsolatok terén, ugyanis az élet így lesz igazságos úgy gondolom, ha velem elbánt a genetika úgy igazságos hogy attól hogy neki jó genetikája van attól még ő is szenvedjen..
Valamennyire érthető, de egyáltalán nem jogos, és ettől nem csak ronda vagy, hanem gonosz is.
Hidd el, mindenkinek megvan a maga keresztje, de aki ennek örül, annak mégnagyobb lesz.
"Mindenki megkapja a magáét, nincs kivétel."
Sírva kelnék a boldogságtól minden nap, ha ez így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!