Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi okozza azt a mérhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozza azt a mérhetetlen rosszindulatot és kárörvendést, ha pasinak ismerkedési gondjai vannak?

Figyelt kérdés

Bele-bele olvasok a kérdésekbe, én mindig segítő szándékkal, hátha tudok valami jót, hasznosat írni. De nézem, hogyha egy fiú/srác/pasi/férfi ír ki kérdést azzal, hogy nem tud ismerkedni, hogy "INCEL"-lé lett, vagy a társkeresőkön nem tudja mit kezdjen a flegmasággal és elutasítással, akkor olyan ekézések zajlanak, hogy én kezdem magam szégyellni, kívülállóként. Olyankor is az élesbántást és maró rosszindulatot látom, ha az illetőnek tisztességesek a szándékai, csak nem minden helyzetet tud kezelni. A minap valaki a fejlesztenivalói miatt írt ki kérdést, mert nem érti, hogy miért nem tud évek óta barátnőt találni. Látszott, hogy értelmes, jószándékú fickó, aztán kapott olyan hideget meleget, hogy nem csodálnám, ha lejön az életről is. De volt olyan, aki csak nem tudta egyértelműen megítélni, hogy a őárjelölt nő mit akart kifejezni. Na itt is, ha pl egy randi időpont miatt alkalmazkodó a pasi, akkor növesszen tököt, határozatlan, ha határozott, akkor meg rugalmatlan. És mindezt olyan leoltások közepette, hogy az csuda.

De egy kicsit "bénább" vagy tájékozatlanabb fickó ne is akarjon partnert? A többség ezt akarja? Durván bántóak és degradálóak sokan. Miért? Mi a céljuk?

2022. júl. 15. 10:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ok nélkül csak kevesen bántóak. Természetesen okkal se kéne senkit bántani, de ez az internet ráadásul névtelen/arctalan fórum. Aki nem bírja hogy hideget-meleget kaphat egy kérdésre, szerintem ne itt kérdezzen. Minden rosszindulat nélkül.
2022. júl. 15. 10:32
 2/26 anonim ***** válasza:
32%

ezek a válaszolók szintén impotensek, élvezik, hogy van kibe belerúgni

a másik csoport meg annak örül, hogy több nő marad neki. Persze ők is incelek, szóval ez csak statisztikailag előny, de az már mindegy

2022. júl. 15. 10:32
 3/26 anonim ***** válasza:
78%

Lehet azért, mert napi 10-12 kérdést írnak ki jó 10 éve, tele spammelve az oldalt, károgva, hisztizve, sírva, betegebb él betegebb elméletekkel. Mindegy melyikkel kerekedik hosszabb vita, a vége borítékolhatóan a nők jogainak elvétele, vagy eleve jogfosztott nők idehurcibálása és jogfosztott helyzetben tartása. Egyszerűen sok, sok évnyi fásultságot látsz, mert itt már jóformán minden elhangzott, ami csak gonosz.

Az elején, (én itt voltam) még nem incelek voltak, már ami a címkét illeti, mert nem ismerték a szót, de már akkor is a nők, a többi férfi, az állam, a szüleik, a társadalom és mindenki más volt a hibás. Akkoriban még meg volt a segítő szándék, még teljesen más volt a közösség. Ezek idjeöttek és szétbarmolták, illetve lehet, hogy ezek elődei, majd azóta is visszajárnak, hogy vitatkoznak és/vagy ríjanak. Erre vannak saját oldalak, ahol egymás fszát verhetik, lásd férfihang, ilyen olyan pill, reddit, ezeknek mégis az kell, hogy az átlag polgárral menjenek ölre, mert a valóságban erre soha nem lesz bátorságuk, vagy, mert egyszerűen élvezik.

Szóval, amelyik arra vágyik, hogy a kicsi lelkét megértsék és ápolgassák nem itt kérdezget átlag napi 2-5 alkalommal. A maradék meg azért jár ide, hogy keménykedjen, polgárpukkasztó legyen, vagy feszültséget vezessen le. Ha nem lenne hozzá a közönség, a várt reakció, amit te kárörvendésnek látsz, akkor unalmas lenne nekik.

2022. júl. 15. 10:45
 4/26 anonim ***** válasza:
30%

A feministák nyitott kapukat szeretnek döntögetni. Ezért "harcolnak" olyan férfiak ellen, akiket már amúgy is megvet a társadalom. A földön fekvőbe könnyű belerúgni.

Ott volt a toi toi wc-s srác esete, hogy megcsalta a barátnőjét, akkor mi volt a lányok reakciója? Ne ítélkezz! Mindenki azt csinál, amit akar! Nincs jogod megszabni, ki kivel szexelhet! Személyi szabadság!

Amit ő csinált, azzal semmi baj, de akinek gondjai vannak a társkereséssel, az csak ety rohadt szemét lehet, aki megérdemli, hogy ne legyen senkije. A feministák a sikeres férfiak bűneiért a sikertelen férfiakat büntetik. Mondván, hogy ha lehetőségük lenne, akkor ők is 100% ugyanilyen rosszak lennének, vagy még rosszabbak. Tehát előre el kell ítélni őket olyan dolgokért, amiket el sem követtek. De majd a feministák jobban tudják, kinek mik a szándékai. Olyanok, mint a Fidesz szavazói. Nem baj, milyen rossz a kormány, a baloldal még rosszabb lenne!

2022. júl. 15. 10:47
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Olvastam én is ezeket a kérdéseket, a srácot, aki fejlődni akart, azt tényleg indokolatlanul bántották, azt elismerem. A randiidőpontos emberünkön viszont érződött, hogy nagyra van magával és először mézesmázosan kezdi, aztán olyan lekezelő stílusban nyilatkozik már. Nem mondott semmi nagyon sértőt ("Hát akkor elég felszínes és amatőr lehet a phuntzee" is elmegy még), de érződött rajta, hogy nem a legkedvesebb és tisztelettudóbb társként mutatkozna. Nem azzal volt a baj, hogy túl alkalmazkodó vagy túl rugalmatlan, hanem hogy már ennyin fennakadt. Vagy vigye tovább a beszélgetést vagy ha nem érzi az összhangot, akkor minek erőlteti. Mindegy is, ott a stílusa volt ellenszenves amúgy.
2022. júl. 15. 10:51
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert az egyik kérdésben a delikvens előadja, hogy ő milyen rendes, jóember, mégsem kell senkinek, a másik kérdéseiben pedig gusztustalan módon nyilvánul meg úgy általában A Nőkről.
2022. júl. 15. 10:53
 7/26 anonim ***** válasza:
77%

A válasz egyszerű, általában azt bántják aki mindenki mást hibáztat a saját sikertelensége miatt… ez nem atomfizika, hülyének lenni nem bűn, de nem is kifizetődő!

Az én gyerekkoromban az ilyen siránkozó, töketlen, másra mutogató pasiknak leb.sztak 2pofont és egyből tudta mi a helyzet, nem nyomta a terhet senki másra.

Most mi van? Sír, sír, sír, sír és sír és nem érti hogy ő mit ront el!? Mi a tepertős lóf.sz van ezekkel az emberekkel?

Férfinak kell lenni és pont. Onnantól kezdve egy csúnya pasi is lehet sikeres a nőknél. Csomó ilyet látok, a pasi randa mint a bűn, de jó szövege van, férfias, úgy váltja a nőket mint más a gatyát.

Nyilván értem én, elfogadónak kell lenni azzal szemben aki másmilyen beállítottságú, meg kell érteni, támogatni kell, de nehogy már a világ változzon meg egy ember miatt. Nehogy már elvárják ezek az emberek hogy a seggük ki legyen nyalva és más szerezze meg nekik a nőt!

34F

2022. júl. 15. 11:09
 8/26 anonim ***** válasza:
85%

Szakitasoknál is ez van.

Illetve egy ember bármilyen kapázólásánál kudarcánál, soha nem drukkerek, hanem elkendrukkerek sorakoznak csak fel, akiknek az az öröme ha másoknam rossz

2022. júl. 15. 11:12
 9/26 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem itt félre értés van. Sokszor kiderül az üzenetek között vagy már a ki írásban, hogy az adott fiú/férfi kicsit ferde tükröt állít fel arról hogy kit szeretne a külseje -belseje alapján .. Egy példa : szerinte pocakos ( 176 centi mondjuk és 90 kiló .. na ez nem ugyan az mikor valaki 180 centi és 85 kiló ami inkább pocakos az első meg már olyan mint ha babát várna.. és akkor ki kéri magának hogy ő mért nem ihat, meg zabálhat és így mért nem lehet szép csinos nője.. Az ilyen fajta képzavarok és plusz a rögeszméje az ami általában kihozza a negatív kommentet az emberből, nem a sikertelensége az adott hímnek. F
2022. júl. 15. 11:26
 10/26 anonim ***** válasza:
84%

7es vagyok, még egy gondolat.

Minden típusú kérdésre fent van már a válasz, csomó jó tanács, tipp, trükk van fent a neten és nekem senki ne mondja hogy egyik sem működik. Nem szeretnék általánosítani, tisztelet a kivételnek, de ezek az emberek nem először kérnek és kapnak tanácsot.

Sok embert az bosszant fel, hogy még csak a fáradtságot sem veszik arra hogy utána olvassanak, megfogadják a tanácsokat, csak sírnak.

2022. júl. 15. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!