Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza azt a mérhetetlen rosszindulatot és kárörvendést, ha pasinak ismerkedési gondjai vannak?
Bele-bele olvasok a kérdésekbe, én mindig segítő szándékkal, hátha tudok valami jót, hasznosat írni. De nézem, hogyha egy fiú/srác/pasi/férfi ír ki kérdést azzal, hogy nem tud ismerkedni, hogy "INCEL"-lé lett, vagy a társkeresőkön nem tudja mit kezdjen a flegmasággal és elutasítással, akkor olyan ekézések zajlanak, hogy én kezdem magam szégyellni, kívülállóként. Olyankor is az élesbántást és maró rosszindulatot látom, ha az illetőnek tisztességesek a szándékai, csak nem minden helyzetet tud kezelni. A minap valaki a fejlesztenivalói miatt írt ki kérdést, mert nem érti, hogy miért nem tud évek óta barátnőt találni. Látszott, hogy értelmes, jószándékú fickó, aztán kapott olyan hideget meleget, hogy nem csodálnám, ha lejön az életről is. De volt olyan, aki csak nem tudta egyértelműen megítélni, hogy a őárjelölt nő mit akart kifejezni. Na itt is, ha pl egy randi időpont miatt alkalmazkodó a pasi, akkor növesszen tököt, határozatlan, ha határozott, akkor meg rugalmatlan. És mindezt olyan leoltások közepette, hogy az csuda.
De egy kicsit "bénább" vagy tájékozatlanabb fickó ne is akarjon partnert? A többség ezt akarja? Durván bántóak és degradálóak sokan. Miért? Mi a céljuk?
"A feministák a sikeres férfiak bűneiért a sikertelen férfiakat büntetik. "
Senki nem büntet senkit, és nem érdekel senkit, hogy van-e nőd vagy nincs, az sem, hogy ki kit csalt meg.
Az irmoányodból látszik, hogy alak vagy, akit garantáltan soha nem szeretnék megismerni.
Köszönöm a válaszokat. Nekem az a hitvallásom, hogy aki rendben van saját magával, az nem megy neki a másik embernek. Csak az bánt, csak az rombol másokat, aki magával nincs rendben. Ráprojektálja a saját nyomorultságát.
Véleményem a másokat hibáztató, pitschogó "telespammelőkről". Egy részük lehet, hogy valóban tanácstalan és tehetetlen, ezáltal segítségre szorul.
Ezeknek, ha nem tudok segyíteni, akkor inkább ignorálom. Akik meg trollok, meg harcolnak az egész világgal, azokkal meg pont azért nem állok bele semmilyen vitába, mert csak etetném őket a figyelmemmel, a felháborodásommal stb.
Azokat meg azért célszerű ignorálni, mert hamarabb abbahagyják a nyivákolást, ha senki nem reagál rájuk. De ez csak saját véleményem, én eszerint élek, én sosem bántok senkit, mert a stílussal az ember önmagát pozicionálja.
Mindenesetre érdekes válaszok születtek, köszönet értük.
"Nekem az a hitvallásom, hogy aki rendben van saját magával, az nem megy neki a másik embernek. "
Ez az egyik legnagyobb tévhit a világon, nem tudom, hogyan nem érzitek még nevetségesnek. Ez az óvodás mutogatás tipikus esete, csak be lett csomagolva egy intelligensnek szánt köntösbe.
A telespammolos részhez annyit, hogy mivel névtelen az oldal nem tudod ki írja ki a kérdést. Egy csomószor ugyanaz a pár ember nyomja a baromságait, de őket könnyű felismerni a stílusukról.
A legtöbb hasonlo kérdést azonban egymástól független emberek írják ki, akik valóban segítséget várnak.
A megoldás az lehetne talán, hogy a kérdést kiíró felhasználóneve mindig jelenjen meg a kérdések fölött. Akkor talán abbamaradna az ugyanolyan (sokszor értelmetlen) kérdések ismételt feltevése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!