Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminizmus következtében a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminizmus következtében a nők túlzottan előnyös helyzetbe kerültek a párkeresésben?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 4. 08:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
7%
Én nem vagyok hazudozó csaló,de a nők carnak rám
2024. ápr. 4. 13:51
 32/47 anonim ***** válasza:
56%
Azért kellene veled összejönni, mert elvileg nem hazudsz? Ez rohadt kevés.
2024. ápr. 4. 13:54
 33/47 anonim ***** válasza:
7%
Ha a nem hazudás alap dolog,hogy nem birják teljesiteni olyan férfiak akik bejönnek a nőknek?
2024. ápr. 4. 13:56
 34/47 anonim ***** válasza:
58%
#33 mi lenne, ha nem általánosítanál ennyire? Valószínűleg egy reálisabb képet kapnál.
2024. ápr. 4. 14:47
 35/47 anonim ***** válasza:
10%
34,mindent megmagyarázol...
2024. ápr. 4. 14:51
 36/47 anonim ***** válasza:
52%
Felőlem emészd magad a sztereotípiákkal, engem nem zavar, de csak magadnak ártassz.
2024. ápr. 4. 14:55
 37/47 anonim ***** válasza:
68%

Ja.

Ez igazságtalanság.

Szólok is a férjemnek hogy válunk.

Találtam egy büdös, életképtelen, mamahoteles, autó, jogsi nélküli, tele hitelekkel incelt úgyhogy lesz@rom a diplomáit, nem érdekel a vastag nagy farka sem, a közös ház sem és rohadtul nem hat meg hogy szeret és a lányunkat is.

Megyek az incelhez!

Inkább dolgozok napi 12 órát hogy segítsem anyagilag, meg ugye én fizetem a randikat is.

A virágárusnál is gyakrabban megfordulok ezentúl hiszen lesz kinek udvarolnom végre.

Minden este forró szexxel zárjuk a napot miután megfőztem neki a vacsit is munka után ,és szépen ki is vasaltam az ingjeit amiket én vettem neki hiszen imádom őt.

Esténként felturbózom az önbizalmát hogy milyen nagyszerű férfi, ez a vékonyka cerka pont az én méretem, nem baj ha nem fürdesz, imádlak, csupán azért mert létezel!

😍

2024. ápr. 4. 14:59
 38/47 anonim ***** válasza:
70%
Nem a feminizmus az oka, hogy arra is életképtelen vagy,hogy barátnőd legyen. Nektek inceleknek az agyatokkal van a baj, innen erednek a bajok.
2024. ápr. 4. 14:59
 39/47 anonim ***** válasza:
70%

"Lehet itt 500 kérdést is ki írni,a nők akkor se lesznek őszinték"

Nem, hanem 500 kérdés után is az incikék szemüvege torzít.

2024. ápr. 4. 15:06
 40/47 anonim ***** válasza:
59%
Az inceleket ferfikent is megvetem. Szerencsetlen es kartekony fajta, akit a szulei nem neveltek. Sajatagukat utaljak a legjobban, innen jon ez a testkepzavar is.
2024. ápr. 4. 15:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!