Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus következtében a nők túlzottan előnyös helyzetbe kerültek a párkeresésben?
Ja.
Ez igazságtalanság.
Szólok is a férjemnek hogy válunk.
Találtam egy büdös, életképtelen, mamahoteles, autó, jogsi nélküli, tele hitelekkel incelt úgyhogy lesz@rom a diplomáit, nem érdekel a vastag nagy farka sem, a közös ház sem és rohadtul nem hat meg hogy szeret és a lányunkat is.
Megyek az incelhez!
Inkább dolgozok napi 12 órát hogy segítsem anyagilag, meg ugye én fizetem a randikat is.
A virágárusnál is gyakrabban megfordulok ezentúl hiszen lesz kinek udvarolnom végre.
Minden este forró szexxel zárjuk a napot miután megfőztem neki a vacsit is munka után ,és szépen ki is vasaltam az ingjeit amiket én vettem neki hiszen imádom őt.
Esténként felturbózom az önbizalmát hogy milyen nagyszerű férfi, ez a vékonyka cerka pont az én méretem, nem baj ha nem fürdesz, imádlak, csupán azért mert létezel!
😍
"Lehet itt 500 kérdést is ki írni,a nők akkor se lesznek őszinték"
Nem, hanem 500 kérdés után is az incikék szemüvege torzít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!