Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszautasítás utáni próbálkozás volt amikor jól sült el? Hiába mondta a nő azt, hogy nem érdekelsz kitartó próbálkozások után a végén csak beadta a derekát?
Várni kell, igen. Majd eljön az, akivel kölcsönös lesz a szimpátia.
Miért gondolod, hogy ha nyüstölöd, majd szimpatikussá válsz? Csak annál rosszabb.
Egy nem mai nő
Baromi irritáló, amikor valaki a "nem" után is nyomul. Ezekkel hamar megszakítom a kapcsolatot.
De itt egy sikersztori: Gimiben találkoztam egy sráccal. Sok mindenben hasonlítottunk, és tök jól elbeszélgettünk.
Ő egyből belém is esett, én viszont nem. Bevallotta az érzelmeit, de mondta, hogy ha nem kölcsönös, akkor a barátságomnak is nagyon örülne.
Szóval barátok lettünk. Ő sosem nyomult, nem próbálkozott, szimplán csak egy közeli haver volt. Mindig számíthattam rá, és ő is rám.
Szép lassan a barátságom szerelemmé mélyült, és idén lesz az esküvőnk :)
Nagy szerepet játszott a folyamatban az, hogy tiszteletben tartotta a határaimat. Ha nyomult volna, hamar megszakítottam volna vele a barátságot is - milyen barát az, akit folyton le kell állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!