Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen mennyi esély van nekem férfiként hogy megismerkedjek valakivel, 1-2 éven belül összeházasodjunk és 3 éven belül családot alapítsunk?
Engedd el. Ha soha nem voltál sikeres, most miért lennél? Meg kiknél? Max valami iszonyatosan kövér, 2+ gyerekes, elvált anyukánál...
De ha ő nem akar veled családot akkor is mindegy.
38 évesen korban még hozzád illő 30+ éves, egyedülálló, gyerek nélküli nőt találni...hát sok sikert.
13-as amúgy sok ilyen nő van akit írsz, 30-40 közötti egyedülálló gyerek nélküli.
Csak pár problém van hogy irreális elvárásaik vannak, nem akarnak gyereket, ha akarnak akkor csak Chadtől stb. stb.
Szóval lefőtt a kávé sajnos.
37F
19 voltam
Sejtettem hogy nem fogsz jelentkezni. Itt lett volna a lehetőség hogy meg ismerkedj valakivel! De te ragaszkodsz az instás fiatal , gyerektelen , szép vékony nőkhöz. Mikor te ennek az ellentetje vagy férfiben. Sose lesz így senkid ha ennyire makacs vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!