Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan választanál férfit ebben a helyzetben?
2 Egy normális nő nem kerül ilyen helyzetbe. Mert egyszerre mindig egyetlen ember felé irányul a figyelme és nem "válogat" és nem "udvartartást" körít maga köré. Érdekből, ami rendszerint anyagi indittatásból..-tegyük hozzá. Még véletlenül sem "szeret-nem szeretet" játszik, mint egy béka.
Kerüld el ezt a nőt aki ilyen.
Ebben az esetben igazából csak egy férfi van képben, aki lép is valamit. Vele kölcsönös az érdeklődés.
Az, hogy a másik jobban néz ki, nem döntő tényező. Mindig lesz valaki, aki jobban néz ki, mint a jelenlegi. Csak a nők nem rúgnak fel egyből mindent, ha valaki visszamosolyog, esetleg flörtölni kezd, és a szemnek tetszetősebb. Ellenben a férfiakkal, akik évtizedes hazasságot, gyerekeket, biztos egzisztenciat és társadalmi megbecsülést is képesek csuklóból a kukába vágni, ha egy feszes kis punci felveti, hogy szétteszi a lábát, ha elváltak.
A nők nem így működnek. A jó külső tartalom nélkül csak egy dugásra elég, kapcsolatra édeskevés.
Az, hogy jobban tetszik mint a másik, nem feltétlen jelenti azt, hogy fizikailag jobban tetszik, hanem hogy emberileg.
Nekem nyáron volt hasonló eset, tinderen matcheltem egy sráccal és közben élőben is egy ekérte az elérhetőségeimet, velük beszéltem.
Az egyik kevésbé volt jól kinéző, de nagyon érdekes volt, folyékonyan beszélgettünk, a másik helyesebb volt, elég biztonságosnak is tűnt, de teljesen más életmódunk volt (ő este dolgozott, én nappal) és hihetetlen unalmas volt, nem nagyon volt miről beszélgetni.
Végül a tindereset választottam, a másikat hagytam, aztán első tali után ghostolt én meg nagyon megkedveltem. És ezzel nincs baj, valószínű randin már úgyse kedveltem volna a másodikat, ha ennyire nincs miről beszélnünk.
3 Az nem udvartartás, hogy simán szimpatikusnak találok egyszerre több férfit is. Ha már komolyabb a dolog, akkor valóban egy személyre irányul a figyelem, de ez nem úgy megy, hogy ha valaki felkelti a figyelmem elsőre, akkor ott már rögtön el is döntöttem, hogy őt akarom a páromnak és pont, senki más nem létezik rajta kívül :D Ehhez már komolyabb ismerkedés kell, kettesben eltöltött idő, beszélgetések, programok, amit hát kellene valakinek kezdeményeznie és nem árt, ha a férfi teszi.
Szóval a kérdésre válaszolva, ha mind a kettő tetszik, a második sem csak úgy ilyen “elmegy” szinten, akkor nem hiszem, hogy várnék, amíg az első felébred, azzal randiznék, aki lép, eleve szimpatikusabb a nem tökölős hozzáállás, aztán majd úgyis kiderül, hogy összeillünk-e vagy sem, nyilván a randik még nem jelentenek elköteleződést, szóval olyan is simán lehet, hogy valaki randizik mind a kettővel, mert az első mégsem jött be.
Voltam már ilyen helyzetben nőként és nem volt jó. Az egyik összejött valakivel, aki nálam jobban tetszett neki, a másikról kiderült, hogy egy igazi s.ggfej, aztán még később meg az, hogy emellett alkesz is egyben. Még jó, hogy nem adtam be a derekam neki...
Utólag rájöttem, hogy az elsőt szerettem úgy igazán, és a női büszkeségemet félretéve még úgy is összejöttem volna vele, ha szétmegy a másik nővel, de aztán nem úgy alakult. (Én meg nem erőszakoskodtam, az nem én vagyok, ha a másikat választotta, akkor legyen azzal boldog.)
HA jelenleg ilyen helyzetben lennék, akkor azt választanám, amelyik igazán tetszik, függetlenül attól, hogy kezdeményezett-e vagy sem. Szedje össze a tökeit és beszélgessen velem. :P :) A másikat meg elkönyvelném, hogy szép-szép, de nem ő mozgat meg igazán, bár legalább nem töketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!