Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valasztanatok ilyen helyzetben?
Nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe fogok kerulni, de megtortent es hulyen erzem magam emiatt.
Adott ket lany, mindketto tetszik, kulsore hasonloak, egyiket sem ismerem 2 hetnel regebb ota.
1.: Ugy nez ki, mintha oda lenne ertem, de ennyi ido alatt azt se tudhatja, hogy milyen vagyok. Olyan erzesem van, hogy mindegy neki, hogy ki vagyok, csak legyen mar valaki. 6 nap alatt talalkoztunk 3x es kovi alkalommal szeretne, ha nala aludnek. Irasban van egy sajatos stilusa (kicsit soknak tud tunni nekem), de szemelyesen amugy aranyos es szeretheto, gondoskodo es erzelmesebb lanynak tunik, de olyan sok kozos dolgot nem latok kettonk kozott.
2.: Hozzam hasonloan elegge introvertalt lany. Mar az ismerkedes elejen mondta, hogy neki elobb ido kell, hogy alaposabban megismerje a masikat. 1.5 het alatt 2x tudtunk talalkozni, de kozben hazament kulfoldre papirokat intezni. Miutan visszajott, masnap azonnal talalkozot velem, de talalkozasom kivul nagyon lassan megy a beszelgetes. Erzem, hogy a prioritasi listajan lejjebb szerepelhetek, de szemelyesen nagyon jol erzem magamat vele es ugy erzem, hogy eleg sok a kozos bennunk. Kicsit erosebb / hatarozottabb szemely, eleg racionalis es eddig oszintenek tunik. Ha nem erdekelnem, azt egesz biztosan megmondana (legalabbis a legelejen tett erre egy celzast). Erzelmileg kicsit hidegebb tipus amugy.
2.-ert kezdek lassan oda lenni. Intelligens, tetszik a gondolkodasmodja, a hangja, nevetese es a humora is.
1.-nek meg tetszik a kozelsege, meg hogy gondoskodo tipusnak tunik es hogy a lehetosegeihez merten igyekszik a legtobbet kihozni az eletebol.
Olyan, mintha 1. egy csoki lenne es azt szeretne, hogy minel elobb megegyem, 2. meg egy gyumolcs, akinek talan mindegy, hogy meghamozom-e, de nagyon meg szeretnem hamozni.
Tl:dr; Nem tudom oket osszehasonlitani (nem is latom ertelmet), de mivel tok kulonbozo tempoban haladnak az esemenyek mindkettovel, ezert 2.-vel kapcsolatban nagyon bizonytalan vagyok es ugy erzem, hogy 1.-t csak hulyitem kozben, ami miatt rossz a lelkiismeretem.
A 2.-t választanám.
Az elsővel nem is érzel annyi közöset, meg a most gondoskodása később már rátelepedéssé fajulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!