Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs sikerem a nőknél. Állandóan visszautasítanak a nők. Csak úgy jutok szexhez(kezdetektől fogva) ha prostituáltakhoz megyek. Mit csináljak?
Nagyon nem jó érzés ez! :(
F38, Bp
21
Ugy erted, nem valaaztja a pehelysúlyú, tokeletes testü, széparcu, tanult nő? Brühühüuuuu
P.S.
Nekem a Jason Momoa tetszik
Ezek a tulajdonságok maximálisan megvannak bennem: kitartás, céltudatosság, proaktivitás, önállóság, fejlődni akarás, nyitottság.
Ezeket a tulajdonságokat viszont fejlesztenem kell még, leginkább a nőkkel kapcsolatban: magabiztosság, spontaneitás
Csomóan hisztiznek itt, hogy "nem jutnak nőhöz", aztán amikor megkérdezem hogy egyáltalán mi a stratégia, néma kuss van.
Kérdező, te oda se mész?
"Csomóan hisztiznek itt, hogy "nem jutnak nőhöz", aztán amikor megkérdezem hogy egyáltalán mi a stratégia, néma kuss van"
Nekem van nőm de válaszolnék
Nektek el kéne dönteni hogy most egy incel soha nő közelébe se kerüljön vagy inkább próbálkozzon náluk. Mert a kettő ugye üti egymást.
Másrészt pedig nyilván nem állnak le random csajokat megszólítani mert nem szeretnének börtönbe kerülni. Előbb utóbb ott végeznék ha rondaként idegen csajokat zaklatna (ez esetben a megszólítás zaklatásnak minősül a csajok szemében). Teljesen feleslegesen pedig nem szeretik lecsukatni magukat az emberek.
Én sem csajozással csajoztam be, hanem az egyetlen valóban lehetséges módon, kivárással.
Vagy a csaj kezdeményez, vagy a fene megette az egészet, egész jól tudjuk már egy ideje a leckét
22#
Nem!!!
Úgy értem, hogy mikor valaki végre megtetszik a suliban, egy buliban, a munkahelyen (nem egy énekes, nem egy színésznő, hanem egy szép arcú természetes lány) akkor azzal szembesülsz minden egyes alkalommal, hogy olyan elvárárásai vannak minden téren aminek nem tudsz megfelelni.
Nem egy szuper bombázóról van szó. Egy hétköznapi lányról aki ugyan azon a szinten van mint te fiúban és még is azt tapasztalod, hogy kettővel a szintje felett akar választani.. mert azt gondolja, hogy ő azon a szinten van a puncija és a mellei miatt..
Érded már???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!