Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz csak olyanok járnak akiknek amúgy nem lenne lehetősége szexhez?
Vannak biztos kivételek: unatkozó vállalkozók, férjek akik unják a nejűket!
De többségben inkább azok akiknek másképp nem terembe babér a nőkkel. (Kövérek , alacsonyak , kisfarkuak , csórók stb)
De ezeket én gondolom így vagy ti is?
Imádom, hogy a sok senki az ilyen prostizós kérdéseknél egyből letolja, hogy prostikhoz csak incelek, idióták, betegek, perverzek, csórók, meg állatok járnak.
Nos van egy rossz hírem nektek. SOKKK, NORMÁLIS ember is jár.
Orvosok, akár az a doktorbácsi is, aki megmentette a fiad életét. Az édesapád is. A pasid is a céges haverjaival. Egyetemista srácoknál pedig divat a csapatos látogatás. Azaz 5-6 srác, egymás után 1 csajt.
Vagy melyik barátnő, feleség, szerető tudja megadni azt a változatosságot, hogy egyik nap cuki tinilány, szerdán szőke, 185 centis bikinimodell, vacsi után dögös, tetovált MILF, a szülinapi ajándékként meg beöltözik Kati néninek, a gimis tanárnőnek, aki mindig szűk szoknyában járt, derékig érő vörös hajzuhataggal, és a fél iskola abban reménykedett, hogy behívja magával a szertárba?
Egyik haverom apja pl.
Milliomos vezérigazgató (elvált), ő úgy félúton van a prostizás meg a "sugar daddy" viselkedés között, amennyire én tudom (haver történetmesélése szerint), a fater kinéz egy prostit akinek állandó "vendége" lesz és egy idő után elég komolyan támogatni kezdi, ha "megfelel neki".
És ezt a városban kb. mindenki tudja, de senkit nem érdekel, hogy egy 60 körüli milliomos bácsi mit csinál. Pedig ez elvileg az előítéletes vidék.
Nekem soha nem ment az átverős szex, így inkább elmegyek egy lakásoshoz ritkán,az sem jó,mert nincs semmi érzelem, anélkül meg nem az igazi... Romantikusabb stílus vagyok,de ez van... :(
Lehet mindig ugyanahoz kéne menni... :D
Szerintem leginkább NEM azok járnak prosithoz akiknek amúgy nincs lehetősége más módon szexelni.
Szóval a már előző válaszokban említett gazdagabb, öreg fazonok, akik ezt megtehetik, akár naponta is.
Vagy normális, középosztálybeli családapák, akiknek valószínűleg unalmas a szexuális élete, mert pl. az asszony már nem akar dugni, vagy az is eljár a szeretőjéhez.
Vagy csak unatkozó vállalkozók, olyan emberek akik csak látszólag sikeresek, valójában mind egy lelki roncs.
Akik valóban nem képesek szexuális kapcsolatot kialakítani valamilyen oknál fogva, nem fognak eljárni fizetős csajhoz sem.
Én sem mennék el soha, nem lenne hozzá bátorságom. Van több haverom is akik (jelenleg, de akár évek óta) ebben a helyzetben vannak és senki nem nagyon menne el prostihoz.
Egyáltalán nem csak azok járnak.
Sok prostituált mesél arról, hogy a kuncsaftok rendszeresen panaszkodnak az otthoni életükről, hogy mennyire nem jönnek ki a feleségükkel. Még az is lehet, hogy a nejükkel is van szex, csak annak a mennyisége, minősége nem felel meg nekik vagy valami olyan perverziójuk van, amit nem tudnak kiélni.
Igazából sok oka lehet, ha valaki prostikhoz jár, nem lehet általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!