Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostihoz csak olyanok járnak akiknek amúgy nem lenne lehetősége szexhez?
Vannak biztos kivételek: unatkozó vállalkozók, férjek akik unják a nejűket!
De többségben inkább azok akiknek másképp nem terembe babér a nőkkel. (Kövérek , alacsonyak , kisfarkuak , csórók stb)
De ezeket én gondolom így vagy ti is?
Hát nekem speciel jelenleg nem nagyon van lehetőségem másképp nőhöz jutni, csak úgy, ha rosszlányokhoz járok
Erotikus masszőrökhöz szoktam, értik a dolgukat
Kedvesek, nem b@sz@k át engem, és még a fejük sem fáj :DD
18/F
Felmerül a kérdés, miért döntöttem úgy, hogy ilyen fiatalon miért latogatok ilyen lányokat. (Havi 1-2x szoktam max menni, suli és melo mellet egyszerre nem is lenne időm és energiam tobbszor)
Azért, mert nem akartam arra a sorsra jutni az onbizalomhianyombol adodoan, mint az itteni 30-35 körüli gyakorisok, akik kiírják minden harmadik nap azt a típusú kérdést, hogy "nem voltam még nővel menjek prostihoz"?
11-es: szerintem, ha prostihoz el mersz járni akkor egy csajt is simán fel tudnál szedni (akár csak alkalmi kapcsolatra).
Nekem régóta nincs nőm, nem is szexeltem már jó ideje, de prostihoz nem mernék elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!