Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs sikerem a nőknél. Állandóan visszautasítanak a nők. Csak úgy jutok szexhez(kezdetektől fogva) ha prostituáltakhoz megyek. Mit csináljak?
Nagyon nem jó érzés ez! :(
F38, Bp
Nekem pl nem kéne olyan aki oda jár.
Nem lehet hogy tudják valahonnan?
"Te hogyan is ismerkedsz velük?"
Ép érzésű ember (azaz nem szociopata) egy idő után feladja, és nem hajlandó ismerkedni.
Ez a normális, hiszen az emberi lélek nem bírja ki ha állandóan csak negatívat kap, nem tud az ember a végtelenségig pozitívan hozzáállni, és megcsömörlik egy idő után
Nyilván a kérdező is így lehet vele, vagy ha még nem akkor később jut el idáig. A folyamatos mellőzöttség végül megöli az ember lelkét, hiszen az önérzet fellázad és megtagadja hogy újra és újra megalázza az ember önmagát
Nem lehet hogy zsugori vagy?
Azoktól menekülnek a nők!
Nem te vagy az egyetlen aki ilyen problémákkal küzd. Ez a társadalom betegsége, nem a te hibád. A társadalom betegsége a nők egy részének az én mindent megtehetek hisz én nő vagyok személyek, valamint az olyan férfiak akik csak gúnyolódnak a problémákkal küzdő emberen és különböző negatív jelzőket találnak ki rájuk.
Olyan emberrel még nem találkoztam aki empatikus, kedves és önzetlen lett volna csak hogy megismerjen valakit, inkább szidta a másik nemet mert mindig a külsőt vette előnybe és jól pofára esett. Kevesen járnak két lábbal a földön.
A nők sem olyan szépek, a többség erősen átlag alatti. akárcsak a férfiak. Olyan világban vagyunk hogy az elfogadás csak egy nagy adag süket duma.
39#
Jòl beszèlsz!
Bìrom mikor mondjàk, hogy hàt a nő a szebbik nem. Basszus mennyi pènzt költ magàra egy nő ès mennyit a fèrfi??? Ès sok kapcsolatban mennyi pènzt költ a fèrfi a nőre ès mennyit a nő a fèrfira?? Ki kell szòrakoztatnia, megnevettetnie többet a màsikat, kinek kell erősnek, okosnak ès gazdagnak lennie mett ez a tàrsadalmi elvàràs.
Majd ezek utàn.. a fèrfiak szarok, rosszak stb..
Elmebeteg tàrsadalomban èlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!