Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz megkerni a sracot hogy ne szorakozzon velem?
Figyelt kérdés
Osszevissza viselkedik, az elejen nem ilyen volt. Tudom, hogy nem erdekelne ha megmondanam neki, hogy akkor most vagy rendesen vagy hagyjon teljesen beken, de lehet a lelkemnek jobban esne es konnyebben tudnam szelnek ereszteni... Akkor se szeretek embereket csak ugy a semmibol orokre ignoralni, ha megerdemelnek.2024. ápr. 1. 17:49
1/8 anonim válasza:
Az, mert saját magad alázod magad egy olyan személy miatt akinek igazából nem számítasz még egy picit se. Egy kis önbecsülést nem ártana neked összekaparni...
2/8 anonim válasza:
Szerinted érdekelni fogja? A férfiak nagy része egy tahó patkány,aki arra élvez,hogy szórakozik a nőkkel.
3/8 anonim válasza:
2# és a nők miért mennek bele, ha tudják hogy tahók?
szerintem ne általánosítsd :D
4/8 anonim válasza:
Ne kérd meg, felesleges. Nem fogja érdekelni, én is kértem már meg pasit, sok értelme nem volt. Ha nincs semmi érzelme feléd pont telibe fogja sza..ni, hogy megbánt-e téged vagy sem, csak a saját érdekeit fogja szem előtt tartani. Ha bunkó hagyd ott, ha küzd érdekled, ha nem, jobb is, hogy nem az életed része már....
5/8 anonim válasza:
Napi heti szinten szoktál vele valamiért találkozni?
6/8 anonim válasza:
Nem gáz, igazad van: tudja már a helyét.
7/8 anonim válasza:
Hogyha nem kéred meg, akkor örökké (ill. mindaddig, amíg bírod mellette) szórakozni fog veled. Kell ez neked?
8/8 anonim válasza:
Miért tartozol neki bármivel, ha nem érdekled őt egyáltalán? Itt megint rólad van szó és próbálod bemesélni magadnak, hogy jófej vagy, ha írsz neki. Igazából ő telibeszarja, hogy megkéred vagy nem. Inkább csak sétálj ki az életéből és keress valakit, aki megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!