Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá valakit arra, hogy szórakozzon más emberrel neten keresztül, megfosztva az ismerkedéstől?
Általában párhuzamosan többel csinálják, hogy mindig legyen a kéznél valaki és ha az egyik lelépne, mert elege van, akkor is már fel legyen sorakoztatva a többi. Érzéseket és ingereket adsz neki, azt érezteted vele, hogy fontos és különleges, hogy hatalma van mások felett.
Messze nem feltétlen olyan súlyos, hogy szociopata, lehet ezer enyhébb mentális betegség, figyelemhiány, egyéb kattanások.
Nem ezzel kell foglalkozni, még ha rosszul is esik, hanem hogy miért engedted ezt neki hónapokon át. Az áldozatnak ilyenkor megvannak a maga mély okai a szenvedésre, pl. szétesett család, egyedül töltött gyerekkor, esetleg traumák.
Azzal foglalkozz amin változtatni tudsz és azok a döntéseid, nem felülni a manipulációkra, nem engedni kihasználni magad, határokat szabni. Tanulj belőle és többször ne engedd előfordulni.
Ajánlom az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet, ahol egy borderline lány tapad rá egy múltja miatt elveszett, gyenge jellemű srácra, olyan érzéseket adva neki, amikre mindig is vágyott és abba a hitbe ringatva, hogy megtalálta az élete értelmét.
Ezt tényleg harcsázásnak hívják? :D
Amúgy van pár opció:
1: elsőre meg akart szerezni, csak nem adtad be a derekad, ezért kicsit megszivatott,
2: figyelemhiányos a jelleme, és egyszerűen szüksége volt valakire, aki érdeklődik iránta,
3: elmebeteg.
Szerintem ezek a reális módozatok, illetve ezek kombinációi.
Hónapokig csak leveleztél vele?
Első hétvégén randevú.
Amennyiben szimpatikus elmész hozzá egy közös vacsorafőzésre.
Ha otthon az asszony a 3 gyerekkel vagy mamahotelban lakik kiderül.
Azt nem tudom milyen a levelezőpartnered, de nálad alapvető szoftver hibát látok.
Mi az hogy zsarol? Elmented, feljelented, letiltod minden platformon.
Ilyenkor sosem tudom eldönteni, hogy ki a szánalmasabb...
aki felépít egy ilyen átverős játszmát a neten?
vagy
aki hónapokon át bedől az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!