Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi visz rá valakit arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá valakit arra, hogy szórakozzon más emberrel neten keresztül, megfosztva az ismerkedéstől?

Figyelt kérdés
Mi a jó abban valakinek, ha hónapokig szórakozik, felépít egy életet, manipulál, zsarol, hazudozik, sajnáltatja magát online? Tudom, hogy a legtöbb embert nem lehet megvezetni, de én sajnos most belefutottam egy ilyenbe, és nehezen dolgozom fel. Mit gondoltok, az ilyen ember szociopata? Vagy mivel lehet magyarázni, azt az érzelmi lehúzást, amit elszenvedtem? Mi a jó benne az ilyen embereknek?

2020. dec. 30. 00:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, catfish a neve... Valaki kiadja magát egy teljesen másik embernek kamuprofilt használva.
2020. dec. 30. 14:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Sosem kerültem ilyen helyzetbe ez előtt, ez után sem fogok, de zavar mivel visszaélhet vele.
2020. dec. 30. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Konyorgom, miert kell honapokig levelezgetni, talalkozas nelkul? Ez mar a 19. szazadban is divatjamult volt. Ez nem ismerkedes, hanem bohockodas. Az uresjaratokban felesleges idot levelezgetesre hasznalni, celtalanul. Egyikotok sem gondolta ezt komolyan. Nem, te sem. Ugyanis ez nem ismerkedes, nem baratkozas, hanem csak kozos szorakozas, tet nelkul.
2020. dec. 30. 16:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Pedig én komolyan gondoltam, különben nem pazaroltam volna az időmet egy ilyen emberre. A tétje pedig a másik oldaláról nem volt nyilván, az enyémről viszont igen, mivel én érzékenyebb típus vagyok. Nem jutott volna eszembe, hogy valakinek az okoz örömet, ha másnak árthat. Nyilván naiv voltam, de számomra akkor is fura, hogy valaki ebben éli ki magát.
2020. dec. 30. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Komolyan? Ez egy virtualis kapcsolat. A 10%-at sem adja egy normalis kapcsolatnak. Ennyi idot beleolni az ismerkedesbe pazarlas. Ha elmesz ket 1 oras randira tobbet megtudsz a masikrol, mint amit a levelezesbol lejott. Plane, hogy kitalalt szemelyiseg volt. Igenis 1 het utan meg kell penditeni a masiknak, hogy de jo lenne talalkozni mar eloben, ha nem invital randira.
2020. dec. 30. 18:29
 16/17 A kérdező kommentje:
És miből gondolod, hogy nem “pendítettem” meg? Neked kivülàllónak nyilván ilyen egyszerű. Visszagondolva, jó hülye voltam, hogy nem hagytam a pasit(ahogyan akartam is) a helyett, hogy beleragadtam egy ilyen mérgező szutyokba. A kapcsolat dinamikáját az adta, hogy sajnàltam, és segíteni akartam neki, meg az, amit a 4# írt. Többet ilyet biztosan nem engedek, csak egyszerűen szégyellem, hogy hagytam magamat becsapni, miközben pontosan éreztem, hogy valami nem stimmel. Emiatt rengeteg kérdés maradt bennem, de persze igazat adok nektek, csak kíváncsi voltam mi motiválja az ilyen embereket.
2020. dec. 30. 18:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Tehat talakozni szerettel volna vele, de o meg nem? Ettol nem kezdett el lengedezni a hatterben egy nagy piros zaszlo? 1 het, ha utana nincs lebeszelve randi, akkor lepj tovabb, mert szorakoznak veled.
2020. dec. 30. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!