Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legrosszabb női típus?
Figyelt kérdés
Szerintem az, aki elvár dolgokat úgy, hogy neki köze sincs azokhoz.ápr. 1. 15:40
22/28 anonim válasza:
#20: Hagyjad, ő szerinte nincs mit átgondolni, mert a férfiak olyanok mint egy bankautomata, kivéve hogy sem bankkártya, sem pin kód nem kell, hogy kinyerd belőlük a pénzt. Ha kell nekik a nő, csak a moneyt kell meglobogtatni, mert ők természetükből adódóan ilyenek.🤦♂️
Ennél lejjebb nincs, szánalmas volt ezt olvasni. Mondjuk abban igaza van, hogy nem kellene egy normális férfinak egy ilyen nő, hanem max egy olyannak, aki csak a pénzzel tudja lenyűgözni, mert máshogyan nem megy.
23/28 anonim válasza:
Az olyanok akik eljátszák a kis ártatlan, aranyos, hűséges lány/nő szerepet, aztán közben meg ótvaros nagy rißancok, és szarrá csalják az aktuális párjukat.
24/28 anonim válasza:
Azt is kérdezhetted volna, hogy szerintetek melyik a legrosszabb kaja, film, autó stb. Szerinted lenne egyezés minden véleményben? Én csak azt tudom, hogy számomra melyik a legrosszabb, de az nem hiszem téged bármiben is segítene, ha leírnám.
25/28 anonim válasza:
#23 Akkor ez olyan, mint egy átlag férfi.🤭
26/28 anonim válasza:
#20 Kinek mi a szeretet.Ráadásul a kettő nem zárja ki egymást.
Majd ha szóba áll veled valami normális férfi, aki MINDEZT megadja neked, akkor majd megtudod.Én ennél lejjebb biztos nem adom.
27/28 anonim válasza:
A legrosszabb női típus, akinek nagy a segge és semmi melle. :))
28/28 anonim válasza:
Akinek a semmire, magához képest irreálisan nagyon magas elvárásai vannak a másik felé, és még sértegeti is azt, aki megfelel az ő elvárásainak, de akinek ő (jogosan) nem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!