Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a gond velem, miért nem jár nekem normális pasi?
Akárhányszor próbálkozok az ismerkedéssel mindig az alja réteg talál be. 27 éves, diplomás nő vagyok aki rendszeresen eddz és megvan a saját egzisztenciám. Nem szorulok rá senki lakására és autójára, mert nekem már van sajátom mindkettőből. Nagyon ritka, ha normális férfi talál meg, aki szintén rendelkezik ezekkel. Általában alja, mamahoteles, képzetlen férfiakkal hoz össze a tinder, akik nyilván kukák.
Hol rontom el? Hol kéne ismerkednem? Vidéki vagyok, így kicsit nehezebb.
31.
30-nak al yukas gatyáját is mutter vette. Lenne 200 misi vagyona, diplomája kicsit másként szemlélné a világot.
A 30-as vagyok és köszi, egyelőre nem vagyok leszbi, tehát... Nekem is van autóm meg lakásom, én is edzek, valamint a ruháimat magamnak vásárolom régóta. Ez akkor is így volt, amikor Mutterék még éltek, most is így van, mikor már senkim sem.
Továbbá nőként nekem az a bajom a Kérdezővel, hogy nagy az arca szerintem, semmi egyéb. Neki jár neki kell, alanyi jogon természetesen. Nem tudom az ilyenek melyik bolygón élnek. Minden esetre én még abból a világból jöttem, ahol először alapot építettünk, utána vágytunk óceánra. Nem arra vártunk,hogy hátha valaki elvisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!