Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a gond velem, miért nem jár nekem normális pasi?
Akárhányszor próbálkozok az ismerkedéssel mindig az alja réteg talál be. 27 éves, diplomás nő vagyok aki rendszeresen eddz és megvan a saját egzisztenciám. Nem szorulok rá senki lakására és autójára, mert nekem már van sajátom mindkettőből. Nagyon ritka, ha normális férfi talál meg, aki szintén rendelkezik ezekkel. Általában alja, mamahoteles, képzetlen férfiakkal hoz össze a tinder, akik nyilván kukák.
Hol rontom el? Hol kéne ismerkednem? Vidéki vagyok, így kicsit nehezebb.
“diplomás nő vagyok aki rendszeresen eddz ”
De nem magyarból diplomáztál, ugye?!
Helyesen: aki edz. Ez kijelentő mód.
5
"Nem a lakás,a kocsi és az edzés tesz valakit figyelemre méltóvá,vagy kívánatossá." Hanem? Csóróság, iskolázatlanság, töttyedt test? Aha...
Attól, hogy edzel, még lehetsz ronda :D
És a személyiséged is lehet taszító, hiába van diplomád meg lakásod, az nem kompenzál.
Képzeld engem sorra találnak meg sikeres és izmos férfiak is, pedig nincs lakásom. Diplomám, edzett testem, kedvelhető személyiségem viszont igen és amint látod, az elég :D
Ha van lakásod,miért gond,hogy hová szülsz ?
Ha a pasinak is lenne, neked is,akkor is csak egy lakás lenne használva,nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!