Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a gond velem, miért nem jár nekem normális pasi?

Figyelt kérdés

Akárhányszor próbálkozok az ismerkedéssel mindig az alja réteg talál be. 27 éves, diplomás nő vagyok aki rendszeresen eddz és megvan a saját egzisztenciám. Nem szorulok rá senki lakására és autójára, mert nekem már van sajátom mindkettőből. Nagyon ritka, ha normális férfi talál meg, aki szintén rendelkezik ezekkel. Általában alja, mamahoteles, képzetlen férfiakkal hoz össze a tinder, akik nyilván kukák.

Hol rontom el? Hol kéne ismerkednem? Vidéki vagyok, így kicsit nehezebb.

2024. márc. 31. 08:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Kamu, szerintem ezt egy incel írta provokáció gyanánt. Erőltetett, ti meg bedőltök.
2024. márc. 31. 08:46
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

“diplomás nő vagyok aki rendszeresen eddz ”

De nem magyarból diplomáztál, ugye?!

Helyesen: aki edz. Ez kijelentő mód.

2024. márc. 31. 08:47
 13/35 A kérdező kommentje:
*12 bocs, elgépeltem és akkor mi van?
2024. márc. 31. 08:53
 14/35 anonim ***** válasza:
62%

5

"Nem a lakás,a kocsi és az edzés tesz valakit figyelemre méltóvá,vagy kívánatossá." Hanem? Csóróság, iskolázatlanság, töttyedt test? Aha...

2024. márc. 31. 09:08
 15/35 anonim ***** válasza:
90%

Attól, hogy edzel, még lehetsz ronda :D

És a személyiséged is lehet taszító, hiába van diplomád meg lakásod, az nem kompenzál.

Képzeld engem sorra találnak meg sikeres és izmos férfiak is, pedig nincs lakásom. Diplomám, edzett testem, kedvelhető személyiségem viszont igen és amint látod, az elég :D

2024. márc. 31. 09:19
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért kell így támadni. Én csak a jövőmet szeretném biztosítani és egy olyan férfit találni, akire felnézhetek. Össze kéne jönnöm a Pistával a sorról vagy mi? Ne legyetek már ilyen álszentek, a barátnőim ugyanezekkel az elvárásokkal rendelkeznek. Mit kezdjünk egy olyan férfival, aki ezt a szintet se képes hozni? Hogy alapozzak rá egy családot például? Szüljek albérletbe vagy a mamahotelbe?
2024. márc. 31. 10:41
 17/35 anonim ***** válasza:
88%
Az elvárásaid jogosak, csak a nagy képed taszító xD
2024. márc. 31. 10:44
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagykepu, hanem najo nem akarok tragar lenni. Nem mondom csak gondolom.
2024. márc. 31. 10:46
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha van lakásod,miért gond,hogy hová szülsz ?

Ha a pasinak is lenne, neked is,akkor is csak egy lakás lenne használva,nem ?

2024. márc. 31. 10:47
 20/35 anonim ***** válasza:
87%
#19 nem akar a szintje alatt választani és nem kell neki olyan pasi, aki beköltözik hozzá, mert magának nem tud ingatlant venni.
2024. márc. 31. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!