Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy leginkább az előnytelen külsejű, intelligensebb embereknek a legnehezebb a párkeresés?
Figyelt kérdés
Azért gondolom így, mert aki előnyös külsejű, annak könnyebb, míg aki átlagos, vagy átlag alatti, az ha gyengébbek, vagy átlagosak az értelmi képességei, azért nincs annyira hátrányban, mert átlagban kisebbek lehetnek az igényei, ezért megfelel neki a kevésbé előnyös külsejű társ is. Aki viszont intelligensebb, annak átlagban nagyobbak lehetnek az elvárásai, mert kicsit durván fogalmazva, ő nem csak párzani akar, hanem a társ "minősége" is fontos neki.márc. 30. 10:17
11/16 anonim válasza:
Igen ha valaki ronda az raba**szott
12/16 anonim válasza:
Részben. Amugy azoknak nehéz akiknek alacsonyabb az érzelmi intelligenciájuk és/vagy önbizalmuk
13/16 anonim válasza:
Ha már érzelmi intelligencia...inkább annak nehéz aki egy alacsony érzelmi intelligenciájú személlyel akad össze.
14/16 anonim válasza:
#13 nem, neki nem nehéz. Felismeri hogy a másik érzelmi világa fejletlen, lelke gyerekes és elköszön tőle.
15/16 anonim válasza:
De az érzelmi intelligencia és az érzelmi világ nem ugyanaz.
16/16 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ugyan az. Rossz kifejezést használtam. Viszont korrelálni szokott a kettő . Aki nem tudja megérteni, megfejteni, átérezni a mások érzelmeit, az sajátjait sem tudja kezelni. Frusztrált lesz, egyre csak gyűlik az ilyenben az epe.
Számára mindig a másik lesz a hibás és a rossz mindenért. Később az egész világ... Na mindegy. Én se vagyok expert EQ-ban, de ami nem megy zsigerből azon legalább elgondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!