Egy ilyen not keresnek tarsnak?
Egy olyan not keresnek magamnak aki talan kulsore nem nyero megjelenesu de kedves es rendes es akar is ismerkedni.Olyat aki visszahuzodo es soka problemaja.En is viiszahuzodo vagyok es vannak problemaim.De ugy erzem,h 2 ember ezeket jobban meg tudna oldani.
En 30 multam de emg nem vagyok 35 eves.Nem irnam le a pontos korom valami oknal fogva.Van dulyfeleslegem de dolgozom rajta.Rovid haju vagyok (mint a legtobb pasi).174 centi.
Mondom olyan baratnot szeretnek aki tudja magarol,h nem elonyos a kulseje de egy megbizhato pasit szeretne.
Dolgozom es huseges vagyok.Es semmilyen karos szenvedelyem nincs.
Az is szégyen, ha valaki nem értette az írást. Ennél sokkal durvábban rosszul fogalmazott szöveggel is találkozok munkám során melyben egyetemet végzett emberek az üzleti igényeiket fogalmazzák meg specifikáció formájában. Na ha legalább ilyet kapnék minden alkalommal, össze tenném érte a két kezem.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!