Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy ilyen not keresnek tarsnak?

Egy ilyen not keresnek tarsnak?

Figyelt kérdés

Egy olyan not keresnek magamnak aki talan kulsore nem nyero megjelenesu de kedves es rendes es akar is ismerkedni.Olyat aki visszahuzodo es soka problemaja.En is viiszahuzodo vagyok es vannak problemaim.De ugy erzem,h 2 ember ezeket jobban meg tudna oldani.

En 30 multam de emg nem vagyok 35 eves.Nem irnam le a pontos korom valami oknal fogva.Van dulyfeleslegem de dolgozom rajta.Rovid haju vagyok (mint a legtobb pasi).174 centi.

Mondom olyan baratnot szeretnek aki tudja magarol,h nem elonyos a kulseje de egy megbizhato pasit szeretne.

Dolgozom es huseges vagyok.Es semmilyen karos szenvedelyem nincs.

2021. jan. 5. 02:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
dulyfelesleg-suly felesleg
2021. jan. 5. 02:28
 2/11 anonim válasza:
Szerintem az egész szöveget újraírhatnád mert ez így nagyon gáz.
2021. jan. 5. 05:31
 3/11 anonim válasza:
Autista vagy? Mert ha nem, akkor próbálj már meg értelmesen és helyesen írni legalább az anyanyelveden. Köszi!
2021. jan. 5. 07:14
 4/11 anonim válasza:
A magyar oktatási rendszer szégyene,hogy olyan emberek kerülnek ki az iskolákból akik gyakorlatilag nem tanultak meg magyarul írni,beszélni,fogalmazni.És ez az ember ismerkedni szeretne,beszélgetni az élet dolgairól.Így mégis hogyan???
2021. jan. 5. 07:24
 5/11 anonim válasza:
Szerintem a MÁV-nál dogozik.
2021. jan. 5. 07:42
 6/11 anonim válasza:

Az is szégyen, ha valaki nem értette az írást. Ennél sokkal durvábban rosszul fogalmazott szöveggel is találkozok munkám során melyben egyetemet végzett emberek az üzleti igényeiket fogalmazzák meg specifikáció formájában. Na ha legalább ilyet kapnék minden alkalommal, össze tenném érte a két kezem.

40F

2021. jan. 5. 07:44
 7/11 anonim válasza:

[link]

🙃

2021. jan. 5. 15:16
 8/11 anonim válasza:
Kedves négyesnek szántam. :)
2021. jan. 5. 15:17
 9/11 anonim válasza:
Tehát csunya not szeretnel mert csunya srac vagy :D good luck have fun
2021. jan. 5. 16:59
 10/11 anonim válasza:
Írj, ha gondolod, és meglátjuk. :)
2021. jan. 7. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!