Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nők, akik itt keresnek társat!...

Nők, akik itt keresnek társat! Miért?

Figyelt kérdés

Én mindig is úgy tapasztaltam, hogy az emberek többnyire lenézik ezt az egész oldalt, úgy gondolják, hogy sokan csak trollkodni jönnek. Sok évvel ezelőtt bőven kivettem ebben én is a részem, írtam ki kamu kérdéseket szórakozásból, főként ezotéria vagy szerelem témában. Meglepően sok privát üzenetet kaptam kéretlenül 30+os férfiaktól full random témában kiírt kérdés miatt. Részemről kb 0 érdeklődésre is kaptam szex felkérést, képeket, pedig a nemem sem lehetett tudni.

Ha van normális kérdés, akkor is gyakran úgy válaszolnak, mint az alul fizetett portás harmadik müszak végén.

Azóta lett ismerkedés kategória is. Ha akármilyen kérdésre képesek privátot írni, én nem tudom elképzelni, hogy ne kapjon belőlük rengeteget, aki nyíltan kiírja, hogy nő és társat is keres.

Persze, ha már nem ez a jellemző, vagy nekem vannak illúzióim megértem, de tényleg kíváncsi vagyok, miért nem tindert vagy egyéb társkeresőt hásználna bárki is, ahol még ha nem is mindenkinek fontos, de legalább látod, hogy néz ki a másik és arról tudsz véleményt alkotni, ehelyett a zsákbamacska helyett,ahol mindenki az lehet, aki akar.

22/F

2020. dec. 21. 04:04
 1/8 anonim válasza:

"Sok évvel ezelőtt bőven kivettem ebben én is a részem, írtam ki kamu kérdéseket szórakozásból,"

Ezek után csodálkozol, hogy sokan lenézik?!

2020. dec. 21. 04:07
 2/8 anonim válasza:
Egy nagy zagyvalék, amit írtál. NEM keresnek a nők itt társat, a pasik nyomulnak kéretlenül.
2020. dec. 21. 04:43
 3/8 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen számodra, vannak itt normális(abb) emberek is. A hülyének meg talán pont az a jó, ha a másik is hülye.
2020. dec. 21. 08:09
 4/8 anonim válasza:
Ez ingyen van, a többi fizetős.
2020. dec. 21. 10:09
 5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy meg fog lepni, de lehetséges egyszerre több felületen társat keresni. Aki itt keres társat, valószínű, hogy mellette használ társkereső alkalmazásokat is, és élőben is szokott ismerkedni.
2020. dec. 21. 10:11
 6/8 A kérdező kommentje:

#2: Mi van azokkal, akik kérdést írnak ki? Direkt visszaolvastam, nem sok, de volt pár ilyen. Kommentek között még több.

#3: Tudom. De a negatív mellékhatások ellenére is megéri?

2020. dec. 21. 10:18
 7/8 anonim válasza:
#10.18 Nem tudom, én férfi vagyok. Nagyon kevés nő keres itt oly módon, hogy hirdetést ír ki. Most az "unatkozom, valaki dumálni" típusúakat hagyjuk. Tehát a nők, akik itt ismerkednek, inkább a férfiak hirdetésére reagálnak, így eleve szóva se állnak azokkal, akik nem keltették fel az érdeklődésüket. (3-as vagyok)
2020. dec. 21. 10:33
 8/8 anonim válasza:
Volt pasimmal én is itt jöttem össze, bár most is egyedul vagyok.
2020. dec. 21. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!