Nők, akik itt keresnek társat! Miért?
Én mindig is úgy tapasztaltam, hogy az emberek többnyire lenézik ezt az egész oldalt, úgy gondolják, hogy sokan csak trollkodni jönnek. Sok évvel ezelőtt bőven kivettem ebben én is a részem, írtam ki kamu kérdéseket szórakozásból, főként ezotéria vagy szerelem témában. Meglepően sok privát üzenetet kaptam kéretlenül 30+os férfiaktól full random témában kiírt kérdés miatt. Részemről kb 0 érdeklődésre is kaptam szex felkérést, képeket, pedig a nemem sem lehetett tudni.
Ha van normális kérdés, akkor is gyakran úgy válaszolnak, mint az alul fizetett portás harmadik müszak végén.
Azóta lett ismerkedés kategória is. Ha akármilyen kérdésre képesek privátot írni, én nem tudom elképzelni, hogy ne kapjon belőlük rengeteget, aki nyíltan kiírja, hogy nő és társat is keres.
Persze, ha már nem ez a jellemző, vagy nekem vannak illúzióim megértem, de tényleg kíváncsi vagyok, miért nem tindert vagy egyéb társkeresőt hásználna bárki is, ahol még ha nem is mindenkinek fontos, de legalább látod, hogy néz ki a másik és arról tudsz véleményt alkotni, ehelyett a zsákbamacska helyett,ahol mindenki az lehet, aki akar.
22/F
"Sok évvel ezelőtt bőven kivettem ebben én is a részem, írtam ki kamu kérdéseket szórakozásból,"
Ezek után csodálkozol, hogy sokan lenézik?!
#2: Mi van azokkal, akik kérdést írnak ki? Direkt visszaolvastam, nem sok, de volt pár ilyen. Kommentek között még több.
#3: Tudom. De a negatív mellékhatások ellenére is megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!