Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyeken mindenhol férfi többlet van, mi történik?
Mostanában eljártam ide oda (Bp) gondoltam próbálkozom nőknél tánc, beszélgetni aztán lesz ami lesz. Nem vagyok nyomulós, elsőre megértem ha zavarok, nem tapizom és mivel autóhoz vagyok kötve józan is vagyok.
Szerintem külsőre a koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki, de úgyse tudják ránézésre, mindegy. 175 cm/84 kg, otthon edzek, próbálok adni magamra.
Olyan brutális férfi többlet van és a felhozatal is elég jó, én nem vagyok meleg, de szerintem rengeteget jó pasi van szórakozóhelyeken. Teljesen elmegy a kedvem egy idő után. Az ott lévő nők meg abszolút megközelíthetetlenek, folyamatosan vannak körülöttük mindegy milyen alkatúak, hogy néznek ki. Volt pár év kihagyásom kb 9 év, a bulizásban, nem akarom nyomni a régen minden jobb volt szöveget, már akkor sem volt könnyű de azért sikerült szimpátiát, beszélgetéseket néha többet is kialakítanom.
Fuh én ezt a szórakozóhelyen ismerkedést férfiként is alapból is eléggé utálom. Hangos a zene, nem lehet érteni rendesen a másikat, tömeg van, nem lehet tudni hogy ki mennyire van bebaszva stb. Eleve ez a "rátancolás" egy lányra olyan fura nekem, ha esetleg benézed és olyanra mész rá akinek ott a csávója abból még egy fasza kis verekedés is lehet (sok ilyen történt már mellettem, velem még hála Istennek nem), szóval nem tudom én ezt a közeget ismerkedésre sose szerettem (talán középsulit kivéve, de ott se szerettem, csak ott mindent bevetettunk amit lehet:D). Akkor már kisebb pubok, kocsmák, iszogatós helyen ahol nem túl hangos a zene és társaságban vagyunk.
A férfiak tekintetében hogy milyenek, azt én úgy érzékelem hogy tényleg vannak nagyon "Chad" faszik ahogy itt a blackpillesek nevezik nagyon jó nőkkel, de vannak teljesen hétköznapi srácok is olyan lányokkal hogy wow. Szóval full vegyes, néha elég meglepő. De persze ez helyfüggő is eléggé vmi alterebb hely meg mondjuk a Symbol az elég más közeg, más nők, az már tőled is függ hogy mi a zsanered ha van.
“Kihagyásom kb 9 év, a bulizásban”:
Pedig régen sokkal de sokkal jobb volt. 10 év alatt teljesen megváltozott az éjszakai élet Budapesten.
Ebből a 10 évből a legnagyobb változás a covid előtt és után között volt. A nők már nem mennek ki pasizni, ottvan helyette az internet.
Amúgy de, régen minden sokkal jobb volt. A bulizás is. :D én mondjuk soha nem ismerkedni mentem le szórakozóhelyre, hanem bulizni. Éppen ezért nem szerettem soha, ha valaki ott nyomult. Hangos a zene, mindenki részeg stb és az esetek 99%-ában semmi komoly nem alakul ki.
A te korosztályodnál meg (én is ennyi vagyok) az a baj, hogy vagy házas vagy elvált anyuka x gyerekkel, akikre épp a nagyi vigyáz amíg ő próbálja felidézni a régi szép időket. :D
Szóval én ezt a szórakozóhelyen való ismerkedést eleve elengedném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!