Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szórakozóhelyeken mindenhol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken mindenhol férfi többlet van, mi történik?

Figyelt kérdés

Mostanában eljártam ide oda (Bp) gondoltam próbálkozom nőknél tánc, beszélgetni aztán lesz ami lesz. Nem vagyok nyomulós, elsőre megértem ha zavarok, nem tapizom és mivel autóhoz vagyok kötve józan is vagyok.

Szerintem külsőre a koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki, de úgyse tudják ránézésre, mindegy. 175 cm/84 kg, otthon edzek, próbálok adni magamra.

Olyan brutális férfi többlet van és a felhozatal is elég jó, én nem vagyok meleg, de szerintem rengeteget jó pasi van szórakozóhelyeken. Teljesen elmegy a kedvem egy idő után. Az ott lévő nők meg abszolút megközelíthetetlenek, folyamatosan vannak körülöttük mindegy milyen alkatúak, hogy néznek ki. Volt pár év kihagyásom kb 9 év, a bulizásban, nem akarom nyomni a régen minden jobb volt szöveget, már akkor sem volt könnyű de azért sikerült szimpátiát, beszélgetéseket néha többet is kialakítanom.

2024. márc. 30. 09:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Nem unjátok még? Igen, tudjuk, a nők csak fiatal, de pénzes chadekkel vannak kapcsolatban, akiknek tökéletes az arcvonaluk, mindenük, különben soha egy férfinak se volt még párkapcsolata/1 éjszakás kalandja, vagy csak max. elhízott, fogatlan, zsírós hajú, mamahoteles nővel.

Ha leírnám, hogy milyen partnerem van, meghökkennél, mert ugyanúgy, mint a nagyon nagy többségnél, vannak nála is olyan külső tényezők, amire az itteni incelek azt mondanák, hogy úgy esélytelen csajozni (pl. szemüveg, kopaszodás), de amúgy szerintem tök átlag külsejű, a belsője viszont átlag fölötti, okos, kedves, jó az ágyban, nagyon jó szociális képességekkel rendelkezik.

2024. márc. 30. 10:43
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

Biztos több férfi van az ilyen helyeken, de valahogy ez nekem annyira sose tűnik fel.

Mielőtt félreértenél egyáltalán nincs az a chad arcom, lapát állam meg pláne nincsen. De én pont azt látom amikor ilyen helyen vagyok, hogy ennêl is jobb pasi vagyok meg annál is jobb pasi vagyok :D

A fogdosás meg olyan, hogy nyilván ahhoz a lányhoz megyek oda akivel szemeztünk aztán táncolunk megfogom a derekát, lehet ez már sok neki akkor elhátrál de ha még néz és ugyanabban az utemben folytatja a táncot akkor továbbra is táncolok vele csak kicsit visszább veszek. Van amikor a fenekét kezdem megfogni, de ő megfogja a kezemet és visszarakja a derekára. Próbálom feszegetni a határokat de nincs olyan tapasztalatom, hogy felpofoztak volna vagy ilyesmi. Persze meglehet hogy csak nagyon nagy szerencsém volt eddig :D

Nyilván olyat nem csinálok sose hogy részegen oda megyek a hátulról nekem tetsző csajhoz aki nem is tud rólam és elkezdek párzó mozdulatokkal táncolni és a nyakába lihegni.

Én most azt mondom hogy az a legnagyobb baj veled, hogy nagyon akarod a dolgot. Túlsâgosan rá vagy feszülve, és hidd el, ezt megérzik a nők. Sajât tapasztalat. Én van hogy egyedül megyek bulizni. Na olyankor azért az első 1-1.5 óra elég unalmas szokott lenni, aztán amikor az első r*banc jól hozzám dörgöli a seggét az megnöveli az egómat és én magam nem érzem de ez biztos meglátszik a kisugárzásomon is mert utána néha még ők szólítanak meg engem.

2024. márc. 30. 10:51
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok incel szerintem. Volt egy hosszú kapcsolatom, és mint irtam előtte is voltak sikereim. De mostanában pár éve, mintha elvágtak volna valamit. Nem is a pénzről van szó legyenek egy embernek ambiciói én is azt vallom, mellette meg egy munka amiből meg lehet élni. Nekem van ambició, munka, saját ház, autó, valamennyi megtakaritás amiből sok elfog menni a házra amin igy is egyedül csinálok minden szakmunkát, de ez más téma.
2024. márc. 30. 10:55
 14/24 A kérdező kommentje:
12. igen az is lehet a baj hogy autóval járok ezekre a helyekre, mert közel lennének amúgy de siralmas a tömegközlekeés és egy sör felest sem ihatok meg, amúgy meg berúgni nem szeretek, de egy kicsit sem ihatok. Alig tudok barátokat rávenni hogy jöjjenek el, meg akkor mással cseszek ki ha ő nem ihat mert vezet.
2024. márc. 30. 10:59
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

A te korosztályodban már nehéz szórakozóhelyen ismerkedni.Pont a korodbeli nők, vagy akik még nem öregembereznek le, már stabil kapcsolatban vannak. A játszótéren találod meg őket 1-2 gyerekkel.

Aki meg 30 évesen szingli lesz, lazán leakaszt a netről valakit, akivel te a szórakozóhelyen látod. A netes társkereső nagyon megkönnyíti a nők dolgát. Főleg vidéken, ahol alig van ebben a korosztályban egyedülálló nő: a 40-esek egy számottevő része már külföldön él.

Szoktam besegíteni egy városi szórakozóhelyen időnként. Amikor még nem volt párom, gondoltam, hátha összejön valami nyitástól zárásig. Ha egyáltalán bejött nő férfi nélkül, akkor vagy nagyon lerobbant alkoholista volt, vagy 20-on éves fiatalka. Az én korosztályom (40) csak férfival jött. Esély nem volt még csak egy flörtre sem.

2024. márc. 30. 11:01
 16/24 anonim ***** válasza:

Mert minden nőktől is pénzt kérnek belépőre

Régebben sok bejutott ingyen, hogy bevonzza a pasikat

2024. márc. 30. 11:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Most az a 200
2024. márc. 30. 12:12
 18/24 A kérdező kommentje:
Most az a 2000 ft akit földhöz vág nemtől függetlenül, nem menjen ilyen helyekre, mert a pia sem olcsó bent, arra is mással hivatja meg magát (?)
2024. márc. 30. 12:13
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Amikor 35 evesen elmesz a lokal dizsibe csapatni, akkor te calovan arra gondolsz, hogy a megfelelo helyen vagy es ez a megfelelo ismerkedesi modszer? Ki kell abranditsalak, 25 evesen ez meg mukodhet, de b+ melletted elment egy evtized. Most vagy ottmaradtal fejben ami szanalmas, vagy tenyleg jo otletnek gondoltad ezt az idoutazast, amit rajtad kivul senki. A sikertelenseg erdekes modon nem arra vezetett, hogy ostoba es szerencsetlen vagy, hanem a vilag mukodese a hibas lett a megoldas szamodra. Ez is szanalmas. Tudod amig ezeket a szanalmas helyzeteket onerobol nem ismered fel, nem kerulod el, addig no szoba sem fog allni veled.
2024. márc. 30. 14:33
 20/24 A kérdező kommentje:

Persze, évente 3x 4x elmegyek discoba, meg mellé ezer más helyre is járok. Szerinted 30 felett már csak "komoly" intellektuális helyekre lehet járni, elmondom tegnap is láttam egy csomó nőt ott akik valószínűleg 30 felett voltak, és pasiztak is, szóval neki lehet(?)

Úgy hülyeség az egész amit írtál ahogy van. Nem fogok összeomlani ha nem ott talál rám a nagy szerelem, addig is szól a zene és jól érzem magam.

2024. márc. 30. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!