Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel sorstársaim szerintetek javult az ukrán háború okán a férfi többlet?
Ha balfasz vagy nem számít hogy többlet van vagy sem
( Nem incél )
Ha 1000 nővel is zárnának össze akkor sem kellenék egyiknek sem, inkább egymással lennének elfoglalva minden értelemben.
Nem a férfitöbblet okozza a problémát, hanem a sokszor irreális elvárások és az, hogy alapból ronda vagyok, csóró és nicns jó szövegem sem.
És amúgy is haa van egy csomó nálam sokkal jobban kinéző és minden téren jobb választás férfi, akik ráadásul könnyedén hozzáférhetőek (Tinder és hasonló online társkeresők révén) az egész világon bárhol és bárhonnét, akkor miért választana bármelyik nő is engem?
A férfitöbblet probléma lehet, hogy javult, de maga a piac ettől még rosszabb lett. Erre mondjuk lehetett számítani, Magyarország gyakorlatilag két -három év lemaradásban követi a nyugati piacot.
Régen(2019) azt mondtam, ha szeretnétek tudni, hogy milyen lesz a szexpiac 3 év múlva Magyarországon, csak csináljatok egy Tinder profilt Londonban. Ma kb ott tartunk, ahol ők akkor.
2
Az oroszoknál nem hinném sok incel van hisz leölik őket illetve màr generációkkal ezelőtt eltűntették őket.
2
De sajnos,besorozzák őket és megerőszakolják az ukrán nőket(amiért sajnálatos módon,nen kerülnek börtönbe,és Putyin ha csak nincs puccs ellene,nem kerül Hágába)
9
Mert a Chad katonák nem erőszakolnak meg nőket?
Ja az nem nemi erőszak mert tetszenek a nőknek és élvezik azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!