Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat szeretnék kérni hogyan, miként ismerkedjek lányokkal? Illetve hol?
22 éves fiú vagyok, Győrben a Széchenyire járok.
Úgy gondolom a mai világban nagyon nehéz ismerkedni és párt találni. 2 éve vagyok fent társkeresőkön, már sokat bátorodtam amúgy, (ez nem volt mindig így lányok terén) az egyetemen is próbálok minél több kapcsolatot kiépíteni és barátkozni.. de valahogy nem találom a kulcsot a lányokhoz és úgy érzem kicsit elakadtam.
Nem nagyképűségből, de szerintem a kinézetemmel különös probléma sincs. Szerény, őszinte, lelkiismeretes embernek tartom magam. Annyi hogy nem járok el bulizgatni, mert az nem az én világom.
Kíváncsi lennék milyen ötleteitek van a problémámra, köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm szépen a 11-esnek a választ. Persze van időm, csak mégis nem egyszerű.. az a baj sokszor rátudok görcsölni, pedig tudom hogy nem kéne.
Annyira erős sokszor az érzés, hogy rányomja a napjaimra a súlyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!