Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkednek így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így velem a nők?

Figyelt kérdés
Ha arccal, ha arc nélkül mindegy mit írok, mert állandóan ignorálnak. Kezdetben csak nekem tetsző csajoknak írtam, de mivel nem volt sikerem kB minden nőnek aki elmúlt 20 éves és p_nája van. Próbáltam komoly kapcsolatot és szexkapcsolatot is keresni, de semmi nem jön össze. Hiába vagyok figyelmes, humoros megérzik hogy valami gáz van velem. Mit tegyek?

2024. márc. 27. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Akkor a páromra vetítve:

saját lakásod van e? lehetőleg tehermentes - félig az övé, nekem saját van

- nettó min 500e forint - összejöttünk többet kerestem

- diploma - szakmunkás

- irodai munka - nem

- céges vagy valami új autó - nincs, jogsi se

- szeretsz utazni? - félig

- sportos a tested? - nem

Ennyit a hülye listádról, meg az incelek fszságairól. Süt egyes emberekről, hogy nem való nekik kapcsolat, ennyi. Vagy valaki tökösebb és "gyorsabban" csap le a kiszemelt leányzóra. Nálam is így volt. A párom nem tökölt és tök határozott volt.

2024. márc. 27. 14:09
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
11 - Nagyon ritka ha egy nő, aki jól néz ki, ilyen alsópolcos emberrel is beéri.
2024. márc. 27. 14:13
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Rettentő jó férfit fogtam ki - vagyis ő engem. Most 1m fölött keres, lesz jogsija, de nekem is megvan mindenem. Más hülyeséget nem érdekel. Nem erről szól az élet. Jó a személyisége, közös a hobbik és tud szeretni. Nem nárci, mint az exem.
2024. márc. 27. 14:26
 14/18 A kérdező kommentje:
sajnos egyik sem igaz rám. amúgy még az is ciki, hogy van egy eltitkolt szexuális devianciám, amit nem részleteznék, de a törvény nem bünteti vagy ilyesmi. valahogy megérzik ezt a nők...
2024. márc. 27. 14:46
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Jól kell kinézned. Ma az számít
2024. márc. 27. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:

"valami gáz van velem"

Szerinted mi lehet?

Talán csak annyi, hogy nem bízol magadban és a sikerben?

2024. márc. 27. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:
A csajozós szöveget írd már le
2024. márc. 28. 12:00
 18/18 A kérdező kommentje:

Szia, (keresztnév/felhasználónév)! (Behelyettesíthető) alapján nagyon megtetszettél. Lenne rá mód, hogy megismerkedjünk? Satöbbi-satöbbi.

Sajnos már fiatalon úgy nézek ki, mint egy kissé elhanyagolt Steve Buscemi, ami nem túl megnyerő.

2024. márc. 28. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!