Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, férfiak akik korukhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, férfiak akik korukhoz képest jól néznek ki, ők őszintén ennek bármi előnyét érzik?

Figyelt kérdés

Hiszen ennek előnye akkor lenne ha ez miatt fiatalabbakkal tudnának ismerkedni de az nyilvánvalóan úgy sem megy.

A velük egykorú lelakott külsejű emberekkel meg gondolom nem akarnak ismerkedni.

2024. márc. 27. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Én nem. Néha azt látom hogy csúnyaknak átlagmanciknak férje van, engem meg kihasználnak.
2024. márc. 27. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

20+ éve házasok vagyunk, azóta nem ismerkednek semmilyen korosztállyal. Szóval innen nézve nem is érdekel, hogy kinek jövök be. Igazából tényleg nincs semmi előnye, hogy fiatalabbnak nézek ki. Maximum jól esik, mikor fiatalabbnak tippelnek.

Az inkább vicces, mikor azt hiszik, hogy a lányom nővére vagyok. Az meg inkább kínos, mikor azt hiszik, hogy a fiam barátnője, meg a haverjai akarnak felszedni... Mivel a férjem pont annyinak látszik, amennyi, így azt is megkaptuk már, hogy csak a pénze miatt vagyok vele. Az mondjuk kínos volt mindenkinek.

De ha valaki nem keres párt, akkor nincs jelentősége.

2024. márc. 27. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem számos előnye van egy szingli számára, de még párkapcsolatban élők is kedvezőbb bánásmódot élveznek, munkahelyi környezetben például.

Velük udvariasabbak és előzékenyebbek, továbbá fiatalabb és idősebb egyaránt szóba jöhet ízlésük szerint ha arra vágynak...Ugyanis akadnak azért vonzó ötvenesek. Nekem is negyven feletti pasas tetszik.

2024. márc. 27. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem érzem 31 éves férfiként olyan 20-25-nek néznek ki.

Pl. munkahelyen elég gáz volt mikor megkérdezték, hogy első munkahelyem?

Mindenhol személyit kérnek stb.

De a leggázabb, hogy mindig ilyen vékony fiatal csajokat ajánlanak, mert hogy velük jól mutatnék. Mondom oké, de ők nem tetszenek, nekem ők gyerekek, nem állna rájuk a f*rkam.

Amúgy is a 30-40 közötti nők jönnek be. Szóval az nem jó hogy fejben megfelelő idős, érett vagyok. Testben meg -10 év.

Még azt írnám előnynek, hogy sportban felveszem a versenyt a fiatalokkal meg az idősekkel is. Van nem egy olyan komombéli srác akikkel gyerekként együtt kezdtünk focizni, most meg +20 kg, sörhas bevannak lassulva meg arca is öregebbek. Sajnos sok nőnél az apatest a menő :(

Nekem olyan gyors az anyagcserém, hogy bármennyit eszek vékony maradok.

2024. márc. 27. 21:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Én ezt 2 részre szedném. Egy része ennek a genetika (pl. milyen hamar ráncosodik az ember), másik része a belefeccölt energia (egészséges életmód, edzés, ápoltság)... előbbivel nem lehet nagyon mit kezdeni, max. plasztika, de azt meg a hollywoodi sztárokon is látjuk, hogy lutri, mert nem ismerjük a hosszútávú hatásaikat (azért Demi Moore, Tom Cruise is elég érdekes néz ki most, pedig azért valószínűleg minőségi helyeken szabatták át az arcukat). Aki meg genetikailag mázlista, azért, ha van egy csöpp esze, belátja, hogy neki szerencséje volt, és a ráncosabb másiknak meg nem.

Amúgy a környezetemben azt látom, hogy aki olyan típus, hogy az életvitele miatt fiatalos, az ált. megtalálja korban hozzáillők között is a társát, aki hasonlóan jól tartja magát, főleg ha olyan hobbijai vannak, amit közösségben lehet végezni. Ill. azért a fiatalabbak között is van, aki hajlandó idősebbel randizni.

2024. márc. 28. 11:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

48 éves nő vagyok, állítólag egy tízest letagadhatok, nem is tudom, lehet, hogy ez csak üres bók. Sok előnyét nem érzem, mert 20 éve házas vagyok, és nem akarok ismerkedni. Persze jól esik, ha tükörbe nézek, és nem egy bányarém néz vissza, de kb. ennyi.

Ha esetleg valami miatt újra szingli lennék, és szeretnék ismerkedni, az biztos, hogy nem lenne egyszerű. Ha összejönnék egy fiatalabb pasival, akkor ő tuti, hogy csak szexet akarna, semmi komolyat. Az 50-es férfiak meg tényleg nagyon leharcoltak, amelyik kicsit is jobban néz ki, az meg pont a húsz éves nőket hajtja. Szóval valószínűleg akkor maradnék egyedül.

2024. márc. 28. 16:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Ismerkedésben érzem az előnyét, mindaddig, amíg ki nem derül, hány éves vagyok.

A munka során pedig csak hátrány, mert mindig kezdőnek néznek.

2024. máj. 3. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!