Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es nőket, férfiakat leörege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es nőket, férfiakat leöregezni tényleg túlzás?

Figyelt kérdés

Két vélemény áll szemben egymással, hogy a 40-es öregpapák és öregmamák komolyan mit akarnak még ismerkedni, a másik meg az hogy normális e az aki ezt mondja.

Melyiknek van igaza?

2024. márc. 26. 20:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%
"Kenceficével" nem lehet palástolni 3D-s elváltozásokat. Se pattanást, se ráncot. Sötét karikákat simán.
2024. márc. 27. 00:32
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem öregek a 40 esek. Csak megfelelő szinten negyvenes partnert kell keresniük. Akkor van baj ha a értetlen férfi 8-15-20 évvel fiatalabb nőket tart magához valónak.
2024. márc. 27. 05:40
 23/36 anonim ***** válasza:
86%

Túlzás a francokat! 45 vagyok, megöregedtem. Elketyegett az idő felettem. Hiába lettem izmosabb, mint 20 évesen, pocakot eresztettem, tokám lett. Egy megterhelő nap után úgy ébredek, mint a mosottsz%r, gyógyszert szedek a vérnyomásomra, olykor már felkelek a boszorkány órában.

A szex még megy, de már egy menet elég. Régen bármikor kapható voltam egy kettyintésre, ma már elég heti 2. Jó, ha van többször, de nem hiányzik, ha nincs.

Lenyugodtam, megfontoltabb lettem, de bevállalósabb is, mint fiatalon, mert jobban ismerem a határaimat. Nem baj, ha a fiatal tyúkok öregnek tartanak, nem hiányoznak a korukból adódó hülyeségeik, amiken már annak idején túl estem. Akkor toleráltam, ma már nem tudnám. Annyit elárulok azért a fiataloknak, hogy egy negyvenes nő van olyan jó a szexben, mint egy fele annyi idős. Nem a kortól függ, hanem a habitustól és egy kicsit a tapasztalattól is.

A velem egykorú nőkön is fogott az idő, hogy finoman fogalmazzak. :) Régi "álomnőim" ugyanolyan öregnek néznek ki, mint én, ez az igazság. A hajfesték, a vakolat persze sokat takar, de ők is csak húzzák az igát, túl vannak gyerekeken, házasságon, ezek pedig meglátszanak az emberen. De ez így van jól, ez az élet rendje.

2024. márc. 27. 06:05
 24/36 anonim ***** válasza:
61%
A párom 53, én 37. Nem érezzük a különbséget semmilyen szempontból. Én nem látom őt "öregnek", mert nem is az.
2024. márc. 27. 06:26
 25/36 anonim ***** válasza:
90%
Saját korosztályában keressen mindenki sztem. Ennyi. Én nem vagyok ráncos 45 évesen, de ez genetika, anyám sem az 70 évesen, csak puha, megereszkedett bőre van. Szeménél sem ráncos. Vékony is vagyok, de két szülés bizony meglátszik, 2 év szoptatás is. Nem akarok versenyezni a fiatalokkal, nekik a testük szebb, nekem meg jobb az önismeretem. Nincsenek már felesleges körök, elpocsékolt idő, kevésbé lehet megvezetni.
2024. márc. 27. 06:32
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

42 voltam amikor megismerkedtem a férjemmel

De, raertunk szerelmesnek lenni

2024. márc. 27. 06:34
 27/36 anonim ***** válasza:
91%

Tréfás az, amikor ezt az X lábú, dagadt, tokás 20-on éves mondja egy fiatalos felnőttre.

Rengeteg 50-es embert ismerek, akik lazán versenyre kellhetnének a nagypofájú fiatalokkal külsőben.

2024. márc. 27. 06:35
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Hat figyi.....

Mi tropusi eghajlaton dolgozunk kint. D-vitaminbol nincs hiany, de a a 34 eves kollegam is kinez 50-nek, mert a napocska azert suti a pofankat. Engem is sokszor 50 korulinek hisznek.

Mas lenne, ha a legkondis irodaban bamulnank a monitort.

39F incel

2024. márc. 27. 06:42
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
20 evesen oregnek tartottam a 40est. Most 30 evesen annyira mar nem, de kapcsolatra nekem sem kene. Szerintem ez igy van rendjen, ahogy idosodik az ember, ugy valtozik a nezopontja. Pluszban sok fugg az adott ember viselkedesen, van aki letrottyosodik 40 utan, mas odafigyel jobban magara.
2024. márc. 27. 07:17
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag nem, de a huszonévesekhez párkapcsolatra öreg. Persze sokan élnek abban az illúzióban, hogy ez nem így van.
2024. márc. 27. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!