Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es nőket, férfiakat leöregezni tényleg túlzás?
Két vélemény áll szemben egymással, hogy a 40-es öregpapák és öregmamák komolyan mit akarnak még ismerkedni, a másik meg az hogy normális e az aki ezt mondja.
Melyiknek van igaza?
Túlzás a francokat! 45 vagyok, megöregedtem. Elketyegett az idő felettem. Hiába lettem izmosabb, mint 20 évesen, pocakot eresztettem, tokám lett. Egy megterhelő nap után úgy ébredek, mint a mosottsz%r, gyógyszert szedek a vérnyomásomra, olykor már felkelek a boszorkány órában.
A szex még megy, de már egy menet elég. Régen bármikor kapható voltam egy kettyintésre, ma már elég heti 2. Jó, ha van többször, de nem hiányzik, ha nincs.
Lenyugodtam, megfontoltabb lettem, de bevállalósabb is, mint fiatalon, mert jobban ismerem a határaimat. Nem baj, ha a fiatal tyúkok öregnek tartanak, nem hiányoznak a korukból adódó hülyeségeik, amiken már annak idején túl estem. Akkor toleráltam, ma már nem tudnám. Annyit elárulok azért a fiataloknak, hogy egy negyvenes nő van olyan jó a szexben, mint egy fele annyi idős. Nem a kortól függ, hanem a habitustól és egy kicsit a tapasztalattól is.
A velem egykorú nőkön is fogott az idő, hogy finoman fogalmazzak. :) Régi "álomnőim" ugyanolyan öregnek néznek ki, mint én, ez az igazság. A hajfesték, a vakolat persze sokat takar, de ők is csak húzzák az igát, túl vannak gyerekeken, házasságon, ezek pedig meglátszanak az emberen. De ez így van jól, ez az élet rendje.
42 voltam amikor megismerkedtem a férjemmel
De, raertunk szerelmesnek lenni
Tréfás az, amikor ezt az X lábú, dagadt, tokás 20-on éves mondja egy fiatalos felnőttre.
Rengeteg 50-es embert ismerek, akik lazán versenyre kellhetnének a nagypofájú fiatalokkal külsőben.
Hat figyi.....
Mi tropusi eghajlaton dolgozunk kint. D-vitaminbol nincs hiany, de a a 34 eves kollegam is kinez 50-nek, mert a napocska azert suti a pofankat. Engem is sokszor 50 korulinek hisznek.
Mas lenne, ha a legkondis irodaban bamulnank a monitort.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!