Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor már randiztál vkivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor már randiztál vkivel, de ő még mindig a társkereső oldalon van éjjel nappal akkor megszakítjátok vele a kapcsolatot? Vagy amíg nem alakul ki komolyabb kapcsolat köztetek ez természetes?

Figyelt kérdés

2024. márc. 25. 14:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
45 átlagos FF vagyok, azt gondoltam, ez inkább a pasikra jellemző hogy így szórakoznak a nőkkel.
2024. márc. 26. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nőröl van szó, akkor leginkább unatkozik szerintem.

Ez is saját tapasztalat. :D

2024. márc. 26. 09:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem, azt mondta szimpatikus vagyok, csak rengeteg dolga lett most hirtelen…
2024. márc. 26. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Te tudod, én nem hinném ezt el. Mindenkinek arra van ideje amire szeretné. És épp te írtad másokkal meg levelezget, vagy legalábbis online van. Akkor annyira mégse elfoglalt. Nem igaz?
2024. márc. 26. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Duma. Mással ráér irkálni a társkeresőn.
2024. márc. 26. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Itt megint az a kérdés, hogy fiú-e vagy lány az illető. Lányoknál teljesen természetes, hogy állandóan fent van a társkeresőkön, mert ha jön egy jobb, akkor átugrik arra. Fiúként is meg lehet csinálni, csak akkor nagy lesz az esélye, hogy a csaj otthagy...:DDD
2024. márc. 26. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!