Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek természetesen, ha a legkisebb hibánál már ignorálva vagyok és flegmáznak velem?
Már nem merek új témákat behozni, viccelődni, mert ki tudja, hogy kinek hogy szúrok oda. Például írtam egyszer, hogy nyitott szemmel ébredtem (magas labda volt és lecsaptam, már nem tudom mi volt pontosan). Erre utána napokig alig írt vissza. Mivel nem ghostingolt, így rákérdeztem mi a baj, erre írta, hogy a nyuszija meghalt és nyitott szemmel találtak rá. Vazze nekem ezt honnan kellett volna tudjam? Megírtam neki, hogy sajnálom, azóta nem beszélünk.
Vagy például mondta, hogy átemelne a küszöbön mint egy menyasszonyt, erre írtam, hogy "sérvet is kapnál rögtön😂", mire írta, hogy hát ő vékony, de erős. Utána elhalt a beszélgetés, pedig ott volt az a rohadt röhögőd emoji. És ilyenkor én érzem rosszul magam.
De olyan is volt, hogy valaki fel akart hívni. Pont az országhatárnál voltunk, két részletben írtam neki, hogy nem érek rá most bocsi, majd máskor beszélhetünk. Hát a majd máskor-t azt nem küldte el, amit később vettem észre. Le is írtam neki, hogy pont keltünk át a határon, nem küldte el, majd dumálunk máskor. Erre annyit írt, hogy "mindegy".
Nem a te hibad.
De amugy ne teperj, ha rosszkor csorog a telefon, csak ne vedd fel. Kesobb visszahivni is jobb, mint magyarazkodni.
Úgy vettem észre, hogy internet már nem a régi. Vagy csak a normális nők mind foglalatak, esetleg nem ismerkednek neten.
Próbál az ember témát keresni. Kifejt dolgokat aztán ja, vagy "amúgy nem olvastam el" esetleg 1szavas válaszokkal lefingja az egészet. Illetve benyögi hogy a barátja meghalt, aztán "xD" "🤣" és ilyen emojikal közli hogy túltette magát rajta.
Én már nem tudom mi van az emberekkel. 😕
Ez mind kivetítette rád a saját komplexusát.
Szinte alig van mentálisan ép ember.
Nekem munkahelyen van hasonlo. Pl kérdeztem egyik kollegát a konyhában nem e látta a poharam véletlen mert nem találom. Erre vérig lett sertve mert azt hitte azzal gyanusitom hogy ellopta eldugta eltette. Ilyen munkahelyi sztorijaimbol dunát rekeszthetnék amikor a frusztráltakkal beszél az ember hogy mindent képesek félreérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!