Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nézőpontról, hogy egy 40 éves nő már öregasszonynak számít?
Nekem mindenki öreg már 35 felett, pl. ennél idősebb férfihoz nem is tudnék vonzódni.
41n
Persze, hogy öregasszonynak számít. Egy 20-25 éves férfinak.
Az a véleményem, hogy mindenki a saját játszóterén játszon. Vicc ez a 60-as fószer, főleg, hogy a legtöbb ennyi idős magyar már kripli, de még az 50-esek egy része is húzza a belét.
A "tüzes" 40-es nők is röhejesek, amikor ilyenekkel villognak, hogy 20-30-as pasik jöhetnek csak szóba náluk. Annak mindig oka van: vagy ingyen muffnak tartják a kis kanok, vagy még le is húzzák időnként némi lovettával a "fiatalos" 40-est. Mindenki tudja, hogy egy 40-es nő akármit is csinál magával, 40-esnek fog kinézni. Igen, ez már az a kor.
Amikor még húszonéves kiscsikó voltam, rá se néztem a 40-es nőkre. Volt elég korombeli jó csaj, akinek bejöttem. Majd ha megélem a 60-at, és még feláll a félszemű, akkor tökéletes lesz a párom, aki szintén annyi idős lesz. A lényeg, hogy úgy szeressük egymást, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!