Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nézőpontról, hogy egy 40 éves nő már öregasszonynak számít?
Figyelt kérdés
Ezt egy 60-as éveiben járó férfi nyilatkozta.márc. 23. 13:44
11/45 anonim válasza:
Gondolom a külsőre gondolt a kérdező, igen 40 felett a nőknél már elkezdődik egy hirtelen öregedés. Ettől függetlenül még érezheti magát 20 évesnek, de már nem lesz olyan kivánatos a férfiaknak soha. A 40 feletti nőket pár pasi kedveli nem sok, csak egy perverzió, vagy belátták hogy nekik ez jut.
12/45 anonim válasza:
Szerintem inkább a családalapítás lesz nehezebb. Egyébként természetesen nem öreg senki 40 évesen.
13/45 anonim válasza:
Azt mondják, hogy aki nagyon válogat az éhenhal. Ha a pasas gazdag, jóképű egzotikum, akkor válogasson kedvére, de ha csak a nagy igényei vannak a nagy semmire, akkor csak nevetségessé válik az ilyen kijelentéseivel. Meg persze egyedül marad.
14/45 anonim válasza:
Nem vagyok sértett, dögös 40 éves, jóval fiatalabb vagyok, de azért mindig el kell nyomom egy rosszindulatú mosolyt, mikor a várható férfi élettartam legeslegvégén járó férfiak próbálják a helyükre tenni a 40es,de akár 30as nőket is.
15/45 Ghgj válasza:
Az tény, hogy 40 évesen elindul az öregedés folyamata, de azért azt ne felejtsük már el, hogy az emberi élet szakaszai NEM az alapján vannak meghatározva a nők esetében, hogy az adott életszakaszban a férfiak mennyire tepernének a kegyeiért.
Aki ezt a kettőt összemossa, az sajnos elég korlátolt.
16/45 anonim válasza:
Kit érdekel, mit mond egy szenilis papi.
17/45 anonim válasza:
Megnézném, a 60-as bácsit 🤣
Örüljön, ha egy késő 50-es nő szóba áll vele.
18/45 anonim válasza:
15 hát itt most nem arról van szó hogy mennyi esélye van munkát találni, vagy lefutni a félmaratont, itt kőkeményen arról van szó mennyire kell a pasiknak és 40 felett már lükfencbe kapcsol a folyamat
19/45 anonim válasza:
40 alatti férfi vagyok. Egy 40-es csinos Hölgy igenis népszerű, az egyedüli kizáró ok a Családalapítás lehet.
20/45 anonim válasza:
Majd amikor az ebbe a korosztályba tartozó gyerekei bedugják az öregek otthonába, majd rájön, hogy ez a gondolat már a kezdődő demencia előszele volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!