Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idején férfi lehet Magyarországon?
Figyelt kérdés
Akik pl valami miatt nem kellettek sose a nőknek? Pl kövérek, proli egyszerűmelósok stb. Akik mondjuk 25,30,35,40,45,50 évesek de sose volt nőjük? Azaz leélték az életüket magányban? Mennyien lehetnek? 10 ezer ?2024. márc. 23. 10:44
31/58 anonim válasza:
A legszomorúbb az egészben, jogs a feminizmus előtt ezeknek a padiknak jutott volna nő.
33/58 anonim válasza:
31. Hsz. 13:16. Természetesen nem sajnáltatni szerettem volna magam. Úgy neveltek, hogy a feminizmus előtti világban megfelelő legyek, lovagiasságra, udvariasságra, szorgalomra stb. Ezért nem hibáztatom a Szüleimet. Csak nehéz volt látni, hogy pl. a bunkóbb -kihaénnem- srácok sokkal sikeresebbek voltak nálam. Inkább azt érzem, hogy az én viselkedésem sokkal udvariasabb és ezáltal persze több energiát is igényelt. :D És nem érzem jelenleg, hogy megérte volna...
34/58 anonim válasza:
1000 próbálkozás nem sok picit? A nők megérzik, ha valaki mindenkinél bepróbálkozik, csak hogy legyen valakije. Csak olyanoknál próbálkozz, akik tényleg tetszenek.
35/58 anonim válasza:
Ma 14:21... próbálkozásra értettem egy 100%-ban személyre szabott társkeresős levelet is. :D
"Csak olyanoknál próbálkozz, akik tényleg tetszenek."
Közel 40 vagyok, de ha ezt teszem még mindig szűz lennék férfiként, pedig nem a tökéletes az elvárásom...
36/58 anonim válasza:
Nagyjabol a ferfiak huszonpar szazaleka, ami a jovo evtizedre 30 korulire no.
39F incel
37/58 anonim válasza:
Ma 14:26. Sokszor nem értek Veled egyet, de most igen. Kb. 30%-ra fog emelkedni, ott tetőzik érzésem szerint. Tovább nem fog emelkedni, nem nőhetnek az égig az elvárások sem a férfiakkal szemben.
38/58 anonim válasza:
35 az előző oldalon még azt írtad, hogy nem a neten próbálkozol.
39/58 anonim válasza:
#31 igen, mert férfi nélkül nem tudtak volna élni hisz nem dolgozhattak se semmi, ki voltak szolgáltatva. Akkor sem ám nagy szerelem meg ilyesmi volt nekik, hanem kőkemény túlélés és kvázi megerőszakolások. Nem tudom, a magányos férfi jobb mint egy kiszolgáltatott nő aki a túlélésért prostituálódik egy férfinak akit nem is akar.
40/58 anonim válasza:
14:30 Szerintem álmodtad...sebaj. Azt írtam, hogy udvariasan próbálkozom.
14:32 Ha nem mentek férjhez, ugyanúgy tudtak dolgozni. Volt bérmunka ugyanúgy. Volt munkavállalási lehetőség az elmúlt 100 évben mindenképpen.5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!