Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelenleg párkapcsolatod?
Ha igen mióta van,
ha nem akkor miért nincs?
Nincs.
"ha nem akkor miért nincs?"
Mert nem érzik azt a nők, hogy én vagyok számukra az Igazi, így nem akarnak összejönni velem.
Barátság szintről indultunk fokozatosan. Alig fél év alatt lett egy óvatos testi ismerkedés. Majd szünet.
Végül a testi kapcsolat 2023. januárjától szinte rendszeres lett. Aztán megint szünet. Ilyen-olyan okokból.
A szerelem nem kölcsönösen izzott fel. Először bennem. Nőként nekem kellett győzködnöm, hogy őrülten beleszerettem.
Tegnap este szipogott, hogy szerelmes belém nagyon. Ritkán mutatja ki az érzelmeit, nagyon távolságtartó. De most már őrülten szerelmes Ő is.
Remélem, hogy ez válasz a kérdésemre.
Szóval először kaptam olyan BÓKOT(!) férfitól, hogy szinte "alig tud nélkülem élni".
Egy másik pedig plátói kapcsolat. Biztosítottam a jelenlegit, hogy nem fogok összejönni a régivel. Marad szellemi-eszmei "rajongás". Kölcsönösen.
Már ismerik ők is egymást személyesen.
6 és fél éve vagyunk együtt jóban-rosszban.
37/n
Éppen elég volt az a három ember,akiért mindent odaadtam és akik minden téren tönkretettek,de úgy,hogy képtelen lennék bárki felé igazi bizalommal lenni.
Október végén volt hat éve, hogy nincs senkim.Nem is kell senki sem az életemben többé !
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!