Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon torz és aránytalan elvárás, ha duci, sportolni egyáltalán nem szerető nőként mindenképpen izmos, kisportolt testű férfit szeretnék páromként?
30
Én nem keresek ennyit (még) mégis elvárom, hogy kb ennyit megkeressen egy férfi 🤷♀️
27
Gondolom akkor az is szablyanyitogató, amikor, csóró, mamahoteles, semmirevaló, luzer, auto nélküli, semmit el nem ért pasik, vékony, csinos nőt akrnak.
#32 persze az is lehet idegesítő ha egy pasinak nagy elvárásai vannak közben nincs azon a szinten.
De ha te nem keresel mire is várod? Vagy ez lenne az a nagy egyenlőség meg a nagy szabadság amire olyan sokan vártak?
33
Milyen egyenlőség? Valahogy a szülesből pl egy férfi sem veszi ki a részét, sőt, a gyerekek körüli teendőkből sem, és a házimunkából sem! Neked lehet családod és karriered, nekem viszont választani kellett! És k*rvára ndm fair össze hasonlitani az én fizetésemet a férjemével, minekután, nekem gyerekenként van 2-2 év kiesésem.😏 Nesze neked egyenlòség!
Milyen érdekes...
Ha itt egy pasi leírja, hogy szép és csinos nőt akarna egyből szétvan szedve elküldve melegebb éghajlatra, hogy mit képzel magáról és egy életképtelen csoró a nők szerint. Meg adja lejebb az igényeit a mínuszos tartományba.
De itt ha egy túlsúlyos nő meg egy kigyúrt gazdag álom pasit akarna mint a kérdező akkor biztatva van arra, hogy találni fog meg nem kell változtatnia magán.
36
Mert nem is kell változtatnia magán! Ahogy a ronda, dagadt, csóró lúzernek sem kell. Kereslet kinálat kisfiam....és ezt nem te dontod el
#35 egyrészt neked is lehet karriered mert gondolom azért tanultál fiatalként egy férfi a szülésböl is ki veheti a részét pl bent lehet a szülésnél tehát ennyiből ki tudja venni a részét sajnos szülni nem tud a férfi az tény.
Nekem lehet karrierem de pont családom nem mert bűn ronda vagyok.
Ráadásul ti meg a kormánytól támogatást is kaptok én mint egyedülálló mit kapok? A nagy semmit.
38
Milyen támogatást kapok??? 🤣🤣
Eeeez igen, bent vagy a szulésnel...hogyne. 9 honapig is kiveszed a reszed mi? Mert ott vagy...
Igen, lehet, csak 4 év minusz, valamint az összes munkáltató húzza a szaját, merthátmivanhabetegagyerek? (Mi lenne? HO) amugy sem megyek olyan munkahelyre, ahol nincs lehetoseg otthoni munkavégzésre. 650 ezer korul keresek, ami nyilvan nem olyan jó, de ha nem estem volna ki 4 évre, akkor én is valahol ott tartanék, ahol a férjem.... Valoszinuleg nem vagy ronda, csak gyanitom a nők kulsejével szembeni elvarasod az egekben van, és hat "nemehet családos" mert a felsőpolcos 10/10es nők kellenek. Ha lehetne karriered, akkor hogy hogy nincs? 😏
Te 650-et keresel , de a 200-at kereső férfiak hőbörögnek állandóan itt.
Nem vagytok egy kaszt …..
Válogassanak a WC-s nénikből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!