Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon torz és aránytalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon torz és aránytalan elvárás, ha duci, sportolni egyáltalán nem szerető nőként mindenképpen izmos, kisportolt testű férfit szeretnék páromként?

Figyelt kérdés
Tudom magamról, hogy külsőre legfeljebb átlagos lehetek vagy még az sem. Ennek ellenére, leküzdhetetlen vágyat érzek az izmos testek iránt. Találhatok ilyen társat vagy maximum szexpartner lehetek?

2024. márc. 21. 19:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
35%
Nem torz. Ugyanígy vagyok én is, de pont ezért vagyok évek óta egyedül.
2024. márc. 21. 21:03
 22/47 anonim ***** válasza:
28%

A kérdező egy pasi ( incike), van másik regje az meg a 2,6 válasz.

Múltkor is volt egy hasonló eset, irtam neki oké figyelj beszélgessünk, írd meg a face neved, bejelöllek. Ez is nőnek adta ki magát. Persze hogy nem válaszolt semmit .

2024. márc. 21. 21:04
 23/47 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem csak önbizalom kérdése.

Nyugodtan pasizhatsz, és kereshetsz jó testűeket is.

Sok barátnőm van pl 10 évvel fiatalabbal. Olyannal aki szorgalmas, haladós, és gondolom a szex is megy még.

És a barátnőim nem bombanők.

2024. márc. 21. 21:05
 24/47 anonim ***** válasza:
24%

Volt akit 3 gyerekkel vett feleségül egy 12 évvel fiatalabb férfi.

Ráadásul vállalkozó.

Önbizalom kérdése az egész. Sok nő ezt nem tudja.

Nekem is csak ronda , buta emberek jutottak üres kézzel.

Aztán összekaptam magam lelkileg, büszke lettem magamra és megismertem a férjem aki mérnök, okos, sportol, és vállalkozó is.

2024. márc. 21. 21:08
 25/47 anonim ***** válasza:
23%
Ha ez nem kamu, akkor én azért gratulálnék az "egészséges önbizalomhoz"! 170/57 nőként sem lenne képem ilyet elvárni...
2024. márc. 21. 21:23
 26/47 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy duci kérdező? Magasság, súly?

Azért nem mindegy hogy 5-10 kiló plusz van rajtad vagy 30-40 mondjuk?!

2024. márc. 21. 21:31
 27/47 anonim ***** válasza:
15%

23/24 ez bicskanyitogató, nem is bicska szablya öcsém

erre jön egy pasi utána meg rákamuzza hogy 170 50 nőként nem várna el ilyet, nem a fenét, nem kell bevédeni a nőket

2024. márc. 21. 21:35
 28/47 anonim ***** válasza:
51%

Azért az inceleknek felhívom a figyelmét két apró különbségre az ő ,,jobbfajtacsinosvékonynő" iránti igényük és a fenti kérdés között:

- A kérdező nem gondolja azt, hogy neki a jó testű pasi JÁR. Éppen csak ilyet szeretne, és próbálja felmérni, mennyire reálisak az elvárásai. Ti fordított esetben vinnyogva panaszkodtok, és szidjátok a ,,felszínes nőket, akik mit képzelnek magukról, hogy nem állnak szóba veletek".

- A kérdező ugyanígy nem szólja le a nem sportos testű férfiakat, és nem kéri ki magának, hogy ,,mi az, hogy nekem egy zsírdisznóval kellene járnom???", ahogy ti teszitek.

2024. márc. 21. 21:37
 29/47 anonim ***** válasza:
27: Nem vagyok pasi, csak egy olyan nő, aki már jó korán megkapta a magáét a környezetétől, nehogy véletlenül elszálljon... A kérdezőt ezek szerint még nem alázták szarrá vagy nem elegen, hogy ilyen egyáltalán felmerül benne. Nem is értem...
2024. márc. 21. 21:40
 30/47 anonim ***** válasza:
45%
#28 dehogynem elvárja de ő nem akar fogyni nem az a baj hogy elvárja hanem hogy ő tudja nyújtani azt cserébe amit elvár. Ha valaki elvárja azt hogy 1 milliót keressen havonta az nem baj csak keressen ő is annyit aki elvárja.
2024. márc. 21. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!