Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon torz és aránytalan elvárás, ha duci, sportolni egyáltalán nem szerető nőként mindenképpen izmos, kisportolt testű férfit szeretnék páromként?
A kérdező egy pasi ( incike), van másik regje az meg a 2,6 válasz.
Múltkor is volt egy hasonló eset, irtam neki oké figyelj beszélgessünk, írd meg a face neved, bejelöllek. Ez is nőnek adta ki magát. Persze hogy nem válaszolt semmit .
Szerintem csak önbizalom kérdése.
Nyugodtan pasizhatsz, és kereshetsz jó testűeket is.
Sok barátnőm van pl 10 évvel fiatalabbal. Olyannal aki szorgalmas, haladós, és gondolom a szex is megy még.
És a barátnőim nem bombanők.
Volt akit 3 gyerekkel vett feleségül egy 12 évvel fiatalabb férfi.
Ráadásul vállalkozó.
Önbizalom kérdése az egész. Sok nő ezt nem tudja.
Nekem is csak ronda , buta emberek jutottak üres kézzel.
Aztán összekaptam magam lelkileg, büszke lettem magamra és megismertem a férjem aki mérnök, okos, sportol, és vállalkozó is.
Mennyire vagy duci kérdező? Magasság, súly?
Azért nem mindegy hogy 5-10 kiló plusz van rajtad vagy 30-40 mondjuk?!
23/24 ez bicskanyitogató, nem is bicska szablya öcsém
erre jön egy pasi utána meg rákamuzza hogy 170 50 nőként nem várna el ilyet, nem a fenét, nem kell bevédeni a nőket
Azért az inceleknek felhívom a figyelmét két apró különbségre az ő ,,jobbfajtacsinosvékonynő" iránti igényük és a fenti kérdés között:
- A kérdező nem gondolja azt, hogy neki a jó testű pasi JÁR. Éppen csak ilyet szeretne, és próbálja felmérni, mennyire reálisak az elvárásai. Ti fordított esetben vinnyogva panaszkodtok, és szidjátok a ,,felszínes nőket, akik mit képzelnek magukról, hogy nem állnak szóba veletek".
- A kérdező ugyanígy nem szólja le a nem sportos testű férfiakat, és nem kéri ki magának, hogy ,,mi az, hogy nekem egy zsírdisznóval kellene járnom???", ahogy ti teszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!