Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon torz és aránytalan elvárás, ha duci, sportolni egyáltalán nem szerető nőként mindenképpen izmos, kisportolt testű férfit szeretnék páromként?
7# Ha valakinek BEJÖN a túlsúlyos nő, ő sem adja le a szintet, nem kevésbé felszínes. Attól még, mert neked nem tetszik valami, másnak igen. :)
Tudod ez ilyen evolúciós dolog, hogy nőkön nem akkora probléma a zsír sok férfi szemében, mivel eleve hajlamosabbak a hízásra a nők a hormonok miatt, nála nem feltétlen az egészségtelen életmód jele és egy alultáplált nő nem tud terhes lenni normálisan, most nyilván nem a +50 kilóra gondolok. De egy férfi normális esetben, ha egészséges, akkor nem egy pufóka. Az, hogy +10 kilósan neked már kövér egy nő, annyit jelent, hogy egy média által agymosott lúzer vagy.
10
Én pl nem fogok! Nekem jó igy, nem vagyok extrem tulsulyos, de nem is XXS a méretem... Nem várom el senkitől, hogy kondizzon, isten ments! 😅 Simán nem kezdek olyan pasival, aki nem felel meg az izlésemnek. Tehat, pl. legyen kocka hasa... Ha nincs ilyen pasi, nem baj, akkor elvagyok egyedul is
Az a torz és abnormális inkább hogy egy incel pasi vagy aki nőnek adja ki magát.
Csak mert megírtuk sokan hogy dagadt ronda kopaszodó pasiként ne a bomba nőket célozd meg. Ezért jössz most a másik oldallal.
És látom meg is jöttek a válaszaid, már férfiként hogy persze szegény pasik ilyenkor le vannak hurrogva, de a nőknek meg lehetnek irreális elvárásaik.
Még jó hogy csak 2 nem létezik.
De lehet hogy holnapután meg uniszex leszel.
Neked mindegy, csak támadhasd a nőket meg irigykedhess rájuk, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!