Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon torz és aránytalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon torz és aránytalan elvárás, ha duci, sportolni egyáltalán nem szerető nőként mindenképpen izmos, kisportolt testű férfit szeretnék páromként?

Figyelt kérdés
Tudom magamról, hogy külsőre legfeljebb átlagos lehetek vagy még az sem. Ennek ellenére, leküzdhetetlen vágyat érzek az izmos testek iránt. Találhatok ilyen társat vagy maximum szexpartner lehetek?

2024. márc. 21. 19:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
44%
Jóvan incike.
2024. márc. 21. 20:26
 12/47 anonim ***** válasza:
42%
#11 gondolom incel mindenben téved de a nők nem igaz? Nekik bármilyen elvárásuk lehet az nem baj.
2024. márc. 21. 20:28
 13/47 anonim ***** válasza:
44%
eddig csak annyit tudott bedobni hogy azért vannak nagy dudái, de irjatok csak rá szerencsétlenek
2024. márc. 21. 20:30
 14/47 anonim ***** válasza:
41%

7# Ha valakinek BEJÖN a túlsúlyos nő, ő sem adja le a szintet, nem kevésbé felszínes. Attól még, mert neked nem tetszik valami, másnak igen. :)

Tudod ez ilyen evolúciós dolog, hogy nőkön nem akkora probléma a zsír sok férfi szemében, mivel eleve hajlamosabbak a hízásra a nők a hormonok miatt, nála nem feltétlen az egészségtelen életmód jele és egy alultáplált nő nem tud terhes lenni normálisan, most nyilván nem a +50 kilóra gondolok. De egy férfi normális esetben, ha egészséges, akkor nem egy pufóka. Az, hogy +10 kilósan neked már kövér egy nő, annyit jelent, hogy egy média által agymosott lúzer vagy.

2024. márc. 21. 20:31
 15/47 anonim ***** válasza:
81%
Erről az írásról annyira de annyira ordít hogy pasi írta ki azzal a céllal hogy utána remek hivatkozási alapként használja egy olyan kérdésnél ahol a nők hipergámiáján kellene vinnyogni 🙄
2024. márc. 21. 20:31
 16/47 anonim ***** válasza:
36%

10

Én pl nem fogok! Nekem jó igy, nem vagyok extrem tulsulyos, de nem is XXS a méretem... Nem várom el senkitől, hogy kondizzon, isten ments! 😅 Simán nem kezdek olyan pasival, aki nem felel meg az izlésemnek. Tehat, pl. legyen kocka hasa... Ha nincs ilyen pasi, nem baj, akkor elvagyok egyedul is

2024. márc. 21. 20:36
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
pedig már hogy megörültek itt a kigyúrt fickók
2024. márc. 21. 20:38
 18/47 anonim ***** válasza:
18%
16-os: mindenkinek van kocka hasa ha nem lenne beb.szna mi tartaná a törzsedet csak a gerninced kisbarátom
2024. márc. 21. 20:39
 19/47 anonim ***** válasza:
70%

Az a torz és abnormális inkább hogy egy incel pasi vagy aki nőnek adja ki magát.

Csak mert megírtuk sokan hogy dagadt ronda kopaszodó pasiként ne a bomba nőket célozd meg. Ezért jössz most a másik oldallal.

2024. márc. 21. 20:56
 20/47 anonim ***** válasza:
29%

És látom meg is jöttek a válaszaid, már férfiként hogy persze szegény pasik ilyenkor le vannak hurrogva, de a nőknek meg lehetnek irreális elvárásaik.

Még jó hogy csak 2 nem létezik.

De lehet hogy holnapután meg uniszex leszel.

Neked mindegy, csak támadhasd a nőket meg irigykedhess rájuk, igaz?

2024. márc. 21. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!