Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig az történik velem Tinderen, hogy ha nekem tetsző nővel match van, akkor mielőtt írnék neki szétkapcsol?
Nyilván, mert minden egyes eladás után kap pénzt a gyógyszer vállalattól.
Gyógyult pánikbeteg vagyok, agorafóbiás voltam. Ha abból ki tudtam jönni, akkor te is ki tudsz ebből. De ha neked jó, hogy szetcseszed a szervezeted a gyógyszerekkel, akkor sok sikert hozza. Időszakosan jó megoldás, amíg nem fejlődik valaki annyit, hogy el tudja hagyni, de életem végéig biztos nem szedtem volna, fel ev is sok volt.
34# milyen jogon vonod te kétségbe egy orvos gyógykezelését? Elolvastál néhány cikket és megadtad magadnak az orvosi diplomát, a rezidensi gyakorlattal meg szakorvosi vizsgával együtt?
Az ilyen félművelt unintelligens emberek véleményére rohadtul nincs szüksége egy pszichiátriai kezelés alatt álló betegnek.
És te szedtel valaha pszichiátriai szereket, antidepresszánst? Mert én igen, és baromira nem vicces, nem olyan, mint egy kis fájdalomcsillapító, amit bekapsz és hasznal x órát. Ezek a szerek nagyon komolyan hatnak az agyra.
Nem akartam egyik orvost sem kétségbe vonni, a kérdez öt vontam kétségbe, hogy nincs a függőség nem olyan, amit nem lehet legyőzni pláne úgy, ha segitsegkent ott van neki a gyógyszer is.
Tudod egyáltalán, mi a pánikbetegség? Minden egyes pillanatban attól rettegtem, hogy infarktusom lesz, mert ugyanazokat a tüneteket produkálja. Úgyhogy pont attól féltem, mint a kerdezo, hogy huszonévesen meghalok.
Annyit mondtam, hogy ezt le lehet győzni, mert az összes orvosom ezt mondta (nem pedig azt, mint a kerdezoje, hogy jaj hat ezen nem lehet segíteni, már ez is milyen hozzáállás, pont, hogy bátorítani kene), plusz én is ezt tapszaltam.
Úgyhogy barátom, nem vagyok sem “félművelt”, sem “unintelligens”, szemben veled, aki néhány kommentem alapján már ilyen következtetéseket vont le.
A vérnyomásbetegséget meg a cukorbetegséget sem lehet legyőzni, ebbe korábban csak belehalni lehetett.
Okoskodsz, hogy a pszichiátriai betegséget le lehet győzni, de ha az agya kémiája rossz, akkor nem lehet.
De te, aki korábban szedtél valamit munkaundorra vagy alvási nehézségre te rohadtul tudod, meg azt is tudod, hogy egy modern gyógyszer jótékony hatása meg rossz hatása között mi az arány, mert beszéltél pár orvossal, meg kifélművelted magad az interneten.
De a pszichiáter, aki felírja a gyógyszert nyilván hülye, mert csak a Bali szigeteki nyaralását akarja fedezni, és biztos pókeren nyerte a szakorvosi papírját, mert te, az internet büszke mindenttudója nyilván tudod, hogy minden agyi betegség valójában csak tünet.
Gratulálok ismét.
Na látod, itt látszik, hogy mennyire csak a kötekedés a cél.
Képzeld el, haláleset miatt lettem pánikbeteg. Úgyhogy nekem ne pofazz.
Szerinted mire van pszichológus?? Osztod itt az észt, de semmit nem tudsz a témáról, ez a napnál is világosabb. Mindegy, itt hagylak, idegeskedj csak magadban meg koss belem, ahogy jól esik. További szép, gyűlölködő napot!
38
Egyébként ha valami, akkor ez karos, hogy leszolod azt, kitől minek alakul ki betegsége. Ennél gusztustalan dolog kevés van. Igen, van olyan ismerősöm, aki a toxikus munkahelye és a kollégák zaklatásai miatt lett pánikbeteg, de az ilyen gyökerek, mint te, biztosan azt gondoljak, hogy ő a gyenge. Inkább szedj össze némi empátiát, mielőtt ilyen hülyeségeket mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!