Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig az történik velem Tinderen, hogy ha nekem tetsző nővel match van, akkor mielőtt írnék neki szétkapcsol?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Nem is írtam neki semmit, kb 20 perce vettem észre, hogy match van és gondolkodtam hogyan kezdjem a beszélgetést, mert egy haverom szerint figyelemfelkeltően kell. (ezt is rohadt természetellenesnek tartom amúgy, mert ha én nem vagyok poénos, laza stb., akkor miért kell ezt erőltetni?) Én csak úgy tudok ismerkedni, ha általános dolgokról kezdünk el beszélgetni és én csak később tudok feloldódni vagy poénosan reagálni valamire stb... akkor miért nem kapok esélyt? Korábban is írtam egy lánynak egy poénost, amit 1 nap gondolkodás előzött meg, hogy mit írjak, de utána nem tudtam folytatni poénosan és szétkapcsolt. AKkor mi értelme poénosan, erősen kezdenem, ha úgy se tudom úgy folytatni?

2024. márc. 21. 14:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ja, te vagy gitaros csavo? A multkor mar megirtam, hogy eselytelen vagy, bejott a tippem?
2024. márc. 21. 19:38
 22/40 A kérdező kommentje:
De ezt is valakitől hallottam, hogy az, hogy nem szeretnék gyereket hirdetni nem túl pozitív. Egyébként én nem lennék az elhallgatás híve. Nem szeretnék ez az igazság, de kitenni egy profilra ezt így valaki azt mondta nekem, hogy nem előnyös, de a Tinder megkérdezi, ha már teljes adatlap kitöltés.
2024. márc. 21. 20:41
 23/40 A kérdező kommentje:
na igen ez is hogy gitározok, ez pl egy vonzó dolog kéne hogy legyen a nőknek... fejlődök, tanár is szokott dicsérni.
2024. márc. 21. 20:41
 24/40 anonim ***** válasza:

Azt kell felfogni, hogy nem te vagy az egyetlen match. Lehet, hogy másokkal elkezd beszélgetni, és téged félretesz. Vagy eljut valakivel randiig, és téged unmatchel.

Nem kell filozofálni a miérten, ez van és kész. Átlag 5 matchből egy ír vissza, és öt chatből lesz telefonbeszélgetés meg randi. Öt randiból lesz kapcsolatféle.

Türelem kell, és nem tudod befolyásolni, hogy mások iránt milyen szimpátia vagy vonzalom alakul ki.

Amit tudsz befolyásolni, hogy RÓLAD milyen kép alakul ki. És a marha vicces, erős, ütős kezdetek egy normális nőnél nem fognak működni. Persze kérdés, hogy normális nőt akarsz-e.

Legyél udvarias, a lényeget mondd magadról de ne dicsekedj, mesélj érdekes dolgokat de ne legyél öncélú.

Majd kialakul.

2024. márc. 21. 21:13
 25/40 anonim ***** válasza:
180 centihez 100 kilo az nem picit pocakos. A párom 180 cm, 70 kiló.
2024. márc. 21. 21:33
 26/40 A kérdező kommentje:
Egy férfitől ez elfogadottabb. Gyógyszert kell szednem ráadásul, mert tönkre tettek emberek. Több kövér férfinál látom, hogy vékony barátnőjük van. Ha abbahagyom a gyógyszerem rosszul vagyok szorongok és üvöltözök emberek között. Nem vicc a kényszer betegség. És erős a lábam. Amikor 95 kilo voltam, akkor egészségnapon azt írták nekem hogy 7,5 kg zsír van rajtam, tehát szerintem 10 lehet max most. 90 kilo alá nekem nem kéne menni.
2024. márc. 22. 06:50
 27/40 anonim ***** válasza:
91%

Haver, ha pszichiátriai kezelés alatt állsz, akkor valószínűleg egyéb problémák lehetnek, amiről nem tudsz, vagy nem veszed észre.

A "miért történik mindig velem" mondatban a "mindig" elég gyanús.

2024. márc. 22. 08:56
 28/40 A kérdező kommentje:
Tudok róla. Kényszer betegségem van, de mióta gyógyszert szedek, nagyon sokat javultam és jobb minden sokkal. Ez egy gyógyszerrel kezelhető betegség csak. Előtte pszichológushoz jártam csak, az semmit nem segített, csak rosszabb lett.
2024. márc. 22. 09:04
 29/40 anonim ***** válasza:
Pedig baromira nem fog elmúlni a gyugyszertol. Én pánikbeteg voltam három évig, a gyógyszer csak ideig óráig segít, de csak tüneti kezelés, a valódi problémát nem oldja meg.
2024. márc. 22. 10:31
 30/40 A kérdező kommentje:
Azt mondta a pszichiáter, hogy a valós, kiváltó okot nem lehet megszüntetni. Nem tudni mitől van és lehet csak nem egy dologtól. Ezt már nagyon sokan mondták nekem, de lehetetlen megmondani mitől van. Illetve, ha meg kéne mondanom, akkor attól, hogy imádok élni és nem akarok meghalni, tehát amíg nem találják fel a halhatatlanságot, addig gond van. Nem ideig óráig, hanem már 3 éve segít a gyógyszerem és olyan életem van gyógyszerrel, ami gyógyszer nélkül gyógyult állapotot jelentene.
2024. márc. 22. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!