Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindig az történik velem Tinderen, hogy ha nekem tetsző nővel match van, akkor mielőtt írnék neki szétkapcsol?

Figyelt kérdés
Miért van ez? Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Nem is írtam neki semmit, kb 20 perce vettem észre, hogy match van és gondolkodtam hogyan kezdjem a beszélgetést, mert egy haverom szerint figyelemfelkeltően kell. (ezt is rohadt természetellenesnek tartom amúgy, mert ha én nem vagyok poénos, laza stb., akkor miért kell ezt erőltetni?) Én csak úgy tudok ismerkedni, ha általános dolgokról kezdünk el beszélgetni és én csak később tudok feloldódni vagy poénosan reagálni valamire stb... akkor miért nem kapok esélyt? Korábban is írtam egy lánynak egy poénost, amit 1 nap gondolkodás előzött meg, hogy mit írjak, de utána nem tudtam folytatni poénosan és szétkapcsolt. AKkor mi értelme poénosan, erősen kezdenem, ha úgy se tudom úgy folytatni?

2024. márc. 21. 14:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%

Ha tetszel valakinek nem kell mindenféle f#szsággal indítani, hogy nyerő legyél egy lánynál.

Az meg hogy szétkapcsol lehet azért mert épp mindenkit jobbra húz, vagy mert kép alapján tetszettél de miután jobban megnézte az adatlapodat, valami nem tetszett rajta. Esetleg véletlenül húzott jobbra. Vagy csak meggondolta, mégse tetszel neki esetleg lett jobb. Bármi lehet. Kár ilyenen agyalni.

2024. márc. 21. 15:21
 12/40 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a szomorú, hogy akik nekem tetszettek, azok mind szétkapcsoltak. Pedig az egyik lánynak azt írtam, hogy "Szia, mik a kedvenc sorozataid?"
2024. márc. 21. 15:25
 13/40 anonim ***** válasza:
85%
Ennyire ne legyel megfeleleskenyszeres. Ne akarj mindenkinek megfelelni, csak onmagadnak. Ne azert irj valamit, mert utos, es ne azert ne irj valamit, mert benanak gondolod. Valakinek pont az fog bejonni. Legyen egy jol kitoltott adatlapod, mert a kia hulye incelek hiaba mondjak, hogy az nem er semmit, valojaban ok nem akarnak irni magukrol, mert nincs mit irniuk. Oda pedig mehet, amit csak gondolsz. A masik erdeklodeset ne egu tetelmondattal ragadd meg, hanem szemelyiseggel. Hidd el megnezik. Es csodaszer sincs, korabban 4-bol 4 no mondott kulonbozo dolgot, amit kiirtam. Tehat olvastak, es mas es mas tetszett nekik belole. Ami szerintem fontos, hogy ne idezetek, meg a szurke tomegbe sullyedo altalanositasok legyenek benne. Ne is a chatgpt irja. Ahogy regen a suliban is, az nyari munka kapott jobb ertekelest, amit nem anyuka irt meg, hanem a gyerek a maga egyszeru, de oszinte modjan. Ne tokeletes legyen, hanem.igenyes.
2024. márc. 21. 15:28
 14/40 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező nem ritkaság, hogy az embereknek olyas valakik tetszenek akik nem az ő szintjén vannak. Ezt nem rosszból írom, de lehet neked csak a nagyon dekoratív lányok tetszenek, nekik te meg nem.

Sajnos van ilyen a környezetemben is.

2024. márc. 21. 15:36
 15/40 A kérdező kommentje:
Ezt a szint dolgot sose szerettem. Az hogy férfiként egy kicsit el vagyok hízva (van egy kis hasam, 180 cm és 100 kg), az szerintem nem tragédia. Számos példát látok arra, hogy nálam kövérebb férfinek is vékony barátnője van. Koplalni nem tudok, de sportolok. A kövér nők nem jönnek be, de pszichológusom is azt mondta, hogy sok nőnek bejönnek a mackós férfiak.
2024. márc. 21. 15:45
 16/40 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem jó a bemutatkozásom se? Haverom azt javasolta, hogy legyen humoros, figyelemfelkeltő és ez lett: "Hobbigitáros vagyok, akit megtűrnek a szomszédok. Kedvelem King Kong-ot és valamennyire hasonlítok is rá. Ehelyett, akkor magamról kéne írnom tényeket? Arra meg azt mondta a haver, hogy az a baj vele, ha leírom a hobbijaimat, munkámat stb., akkor nem lesz mit megismerni, mert mindent leírok.
2024. márc. 21. 15:47
 17/40 anonim ***** válasza:
91%

Csak írj magadról pár szót, úgy, ahogy azt leírnád. Ne a cikkekből meg a haverod tippjeiből indulj ki. Ha alapvetően nem vagy egy figyelemfelkeltően humoros, akkor ne játszd el, hogy az vagy.

Én pl négy esetben bontom a matchet.

1.) Félrészegen, csajos estén húztam jobbra a srácot a barátnőim unszolására, és később rájövök, hogy nem tetszik.

2.) Simán nem tetszik, de előszőr azért húztam jobbra hirtelen felindulásból, mert az egyik fotón a cuki háziállatával volt.

3.) Kellemetlen, erőltetett humoroskodás. Életkedvem elmegy az ilyen "Szia, van kedved egy édeshármashoz? Csak te, én és a boldogság" és társai dumáktól. Rosszabb, mint a "Szia, mizu?"

2024. márc. 21. 16:15
 18/40 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsóval, köszönöm. Én is úgy gondolom, hogy miért kell ezt erőltetni, ha nem vagyok humoros.
2024. márc. 21. 16:48
 19/40 A kérdező kommentje:
Amúgy meg most kitöltöttem az adatlapom és kérdezi szeretnék-e gyereket. És nem szeretnék, de ez elvileg nem szimpatikus a nőknek ha ezt látják. Nem jobb eltitkolni akkor ezt minthogy ezt lássák?
2024. márc. 21. 16:52
 20/40 anonim ***** válasza:
94%
Titkolni? Kivág téged simán. Nálam ismerkedéskor már feljött, ki mit szeretne. Ne titkolózz, megütheted a bokád és ne rabolt más drága idejét se.
2024. márc. 21. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!