Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a hozzáállásommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a hozzáállásommal? Szerintetek is sok lennék, ha lenne valakim?

Figyelt kérdés

Vannak elvárásaim a leendő páromat illetően, de csupa olyan dolog, amit én is biztosítani tudok pl. nem dohányzok, nem iszom, önállóan élek, stb. Mégsincs se online térben, se a valóságban semmilyen pozitív visszajelzésem az elmúlt 5 évből, hogy bárki is meg

szeretne velem ismerkedni.

Tény, hogy 2-szer is elváltam és van 2 gyerekem is, akiket sose titkoltam ismerkedés során, de semmi.

Ennyire kibírhatatlan vagy ronda lennék? Az egy dolog, hogy csak szexre vannak jelentkezők, de mivel ilyen "kapcsolattal" nem kívánok élni, így ezeket nem tekintem sikernek.

A munkahelyemen és az ismerőseimtől is mindig megkapom, hogy olyan jó neked, hogy erős nő vagy és önállóan fenttartod hármotokat már sok éve. Ez lehet a gond, hogy a korosztályombeli férfiak nem bírják az "erős nőket" vagy az erős nőnek látszó nőket? 42N

márc. 21. 07:09
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Valószínűleg még 2 évig biztosan velem fog élni, mert akkor lesz vége az iskolájának. Utána valószínű nem, mert már az utóbbi 1 évben sűrűn nincs itthon hétvégente sem.
szept. 23. 20:49
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy kétgyerekes kétszer elvált anyukával vagyok kapcsolatban.

Nekem három gyerekem van.

Néhány évvel idősebbek vagyunk nálad.

Ezek nem magas elvárások, nem kell lejjebb adni.

Türelem, az kell. Sok szerencsét, össze fog jönni.

szept. 24. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!