Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a hozzáállásommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a hozzáállásommal? Szerintetek is sok lennék, ha lenne valakim?

Figyelt kérdés

Vannak elvárásaim a leendő páromat illetően, de csupa olyan dolog, amit én is biztosítani tudok pl. nem dohányzok, nem iszom, önállóan élek, stb. Mégsincs se online térben, se a valóságban semmilyen pozitív visszajelzésem az elmúlt 5 évből, hogy bárki is meg

szeretne velem ismerkedni.

Tény, hogy 2-szer is elváltam és van 2 gyerekem is, akiket sose titkoltam ismerkedés során, de semmi.

Ennyire kibírhatatlan vagy ronda lennék? Az egy dolog, hogy csak szexre vannak jelentkezők, de mivel ilyen "kapcsolattal" nem kívánok élni, így ezeket nem tekintem sikernek.

A munkahelyemen és az ismerőseimtől is mindig megkapom, hogy olyan jó neked, hogy erős nő vagy és önállóan fenttartod hármotokat már sok éve. Ez lehet a gond, hogy a korosztályombeli férfiak nem bírják az "erős nőket" vagy az erős nőnek látszó nőket? 42N

márc. 21. 07:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a korosztályodbeli férfiak 5-10 évvel fiatalabb nőt keresnek, inkább az ötven körülieknél lenne esélyed.
júl. 7. 03:52
 22/32 anonim ***** válasza:
Egy apától vannak a gyerekek?
júl. 7. 08:47
 23/32 A kérdező kommentje:

22-es: Nem és 11 év korkülönbség van köztük.

Egy korábbi kérdésre válaszolva: nem vagyok szép, amolyan átlagos arcú vagyok, de telt, homokóra testalkattal, amolyan "csöcsös-faros". (A gyk-s hozzászólók szerint dagadt vagyok.)

júl. 7. 09:08
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a 2 válás és 2 apától 1-1 gyerek már gondolkodóba ejti a jelentkezőket. Ez akkor is hátrány lenne, ha fiatalabb lennél tíz évvel. Amúgy is 30 felett már kevés egyedülálló férfi van, legtöbbjük nős vagy együtt él valakivel, általában gyerekkel. Akik maradtak, megrögzött agglegények vagy megkeseredett elváltak, lakás nélkül, gyerektartással, követelőző volt feleséggel megspékelve. Nem a legjobb kínálat. Ha akad is kivételesen olyan, aki független, nincs gyereke, és komoly kapcsolatot szeretne, annak ugyanezek az elvárásai.
aug. 31. 11:48
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok, még annyit, hogy komoly kapcsolatra, amelyben, ha nem is költöztök össze, de sok időt töltötök együtt, is csak akkor van esélyed, ha már a kisebbik gyerek is nagyobb lesz. Mostani helyzetedben nem is tudnál te sem elegendő időt szánni a párodra, ezért egyértelmű, hogy csak a szexkapcsolat marad. Ha nincs meg a sok egymásta fordított idő, közös programok, azt egy férfi sem értékeli úgy, hogy az egy párkapcsolat, hanem egy ilyen csak a szexről szól. Azt meg ne várd, hogy összeköltözzön veled egy férfi. Senkinek sem hiányzik a más gyereke. Nem mondom, van rá példa, hogy mégis odaköltözik egy pasi, de ott általában van valami nyomósabb indok, pl. a pasinak nincs lakása, ezért jól jön az olcsóbb szállás a nőnél. De amúgy nem boldog, mert a kölyköt a háta közepére sem kívánja, csak megalkuszik az anyagi előnyök miatt. Vagy azért, hogy ne kelljen főznie, mosogatnia, takarítania, ha ezt te biztosítanád számára, de az ilyen férfiak nagyon lusták, ha a hasuk meg a kényelmük miatt képesek a megalkuvásra, az ilyen tohonya alakokkal jobb nem is összejönni.
aug. 31. 14:01
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
Meg neked nem is lenne jó az olyan lusta disznó, akit ki kell szolgálni, hiszen írod is, hogy olyan kéne, aki önállóan él, úgy, mint te. Ez teljesen rendjén van, normális elvárás, hogy az a cseppnyi szabadidőd két gyerek mellett ne pluszmunkára menjen el egy férfi miatt. Teljesen jogos. Csakhogy egy ilyen normális férfi nem fog odaköltözni hozzád vagy te őhozzá, ebbe nem menne bele, eleve össze se jönne veled, de idő(d) hiányában ez nem is lehetséges. Majd ha már a kisebbik is 17-18 éves lesz, akkor ki tudsz majd alakítani normális kapcsolatot.
aug. 31. 14:09
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
#26 Igazad van, csak mire a kisebbik 17-18 éves lesz, addigra a kérdező bőven túl lesz az ötvenen. Akkor meg aztán még nehezebb....
aug. 31. 14:14
 28/32 A kérdező kommentje:

A nagyobbik már 18, de a kisebbik még csak 7. Ha kivárom, hogy ő is 18 legyen, akkor 53 éves leszek és több, mint 16 éve lennék egyedül....

Addigra valószínűleg már 0 alkalmazkodóképességem lenne, mert teljesen berögzült szokásaim lennének.

aug. 31. 14:21
 29/32 anonim ***** válasza:
66%

Nemcsak a férfiaknak, a nőknek sem kell más gyereke. Az elvált, gyerekes férfiak sem lennének kelendőek, ha a gyerek velük élne. Sok nő azért huny szemét a tény fölött, hogy gyerekes férfi a párja, mert nincs ott a gyerek mindennap. Ha a gyerek ott élne vele, felejtős lenne még a gyerekes nők számára is az ilyen.

Fordítva ugyanez, a férfiakat nemigen zavarná, hogy a nőjüknek gyerekei vannak ha azok csak kéthetente egyszer bukkannának fel.

aug. 31. 14:24
 30/32 anonim ***** válasza:
86%
Jó, 18 éves, de lehet, hogy még 25 évesen is otthon fog élni.
aug. 31. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!